Topošie un jaunie vecāki ielūgti uz IKEA Jauno vecāku rītiem!

Topošie un jaunie vecāki, vecvecāki un citi, kuru ikdiena saistīta ar mazuļa aprūpi aicināti uz IKEA Jauno vecāku rītiem. Katru trešdienu plkst. 10.30–11.30 tiekamies mājīgajā Zviedru restorānā, lai ar speciālistiem sarunātos par mazuļu aprūpi, attīstību un attiecību veidošanu jau no mazām dienām.
Trešdien, 13.martā, gaidāma nodarbība Kas patīk zīdainim?. Nodarbību vadīs sertificēta fizioterapeite Zane Paiča.

FOTO: Publicitātes foto

Trešdien, 13.martā, gaidāma nodarbība "Kas patīk zīdainim?". Nodarbību vadīs sertificēta fizioterapeite Zane Paiča.

Nodarbību grafiks martā 

  • 13.marts Kas patīk zīdainim? Vai zini, kas patīk Tavam bērniņam? Un vai zini, kas nepatīk? Viņam patīk vērot un sarunāties ar saviem vecākiem. Patīk pieskārieni. Patīk, ka viņu pareizi paceļ, nēsā un noliek. Patīk gulēt svaigā gaisā. Nepatīk, ja ir pārāk karsti. Patīk spēlēties! Nepatīk, ja mamma neskaidru iemesļu dēļ ilgstoši ir bēdīga. Patīk, ja vecāki attiecības ar viņu – mazo bērniņu – veido jau agrīni, varbūt pat jau no grūtniecības laika. Kā to visu, kas zīdainim patīk, nodrošināt? Lai pieteiktos, spied ŠEIT
    Speciālists: sertificēta fizioterapeite Zane Paiča
  • 20. marts Jaundzimušā un zīdaiņa ikdienas aprūpe. Kamēr bērniņš nav iemācījies staigāt (un vēl kādu laiku pēc tam), viņam ierasta atrašanās vieta ir māmiņas vai tēta klēpis. Ne velti viens no pirmajiem vārdiem, ko mazie apgūst, ir: “Opā!”. Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai ikviens, kurš iesaistīts mazuļa ikdienas aprūpē prastu viņu pareizi celt, nēsāt, nolikt, pārģērbt un pārmainīt autiņbiksītes. No bērna mazām dienām jāzina arī pareiza ikdiens higiēna, kā arī puisīša un meitenītes higiēnas atšķirības. Un tad vēl vecākiem mēdz būt daudzi citi ar aprūpi saistīti jautājumi: vai zīdainim jāķemmē mati, ko darīt ar piena kreveli, kā jāģērbj bērniņš, pavasarī ejot ārā un guļot ārā, kā zināt, vai bērniņam ir silti utt., utt. Lai pieteiktos, spied ŠEIT.
    Speciālists: sertificēta fizioterapeite Līna Garā
  • 27. marts Priekšā lasīšana zīdainim. Grāmatas priekšā lasīšana zīdainim? Jā, šādai nodarbei ir nozīme, pat ja mazais vēl nespēj Tev atbildēt un pat ja šķiet, ka viņš galīgi vēl neko nesaprot. Kāda īsti ir nozīme priekšā lasīšanai zīdainim? Cik bieži, kas un kā būtu jālasa, lai no tā būtu jēga un ietekme uz bērna nākotnes izglītību, karjeru un pat labklājību? Lai pieteiktos, spied ŠEIT.
    Speciālists: vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja, pētījuma “Vecāku izpratne par grāmatu priekšā lasīšanas nozīmi pirmsskolas vecuma bērniem” autore Inga Akmentiņa-Smildziņa


IKEA Jauno vecāku rīti ir apmeklējami bez maksas, reģistrēties vari šeit.

Pasākums paredzēts IKEA Family kluba biedriem kā pateicība par lojalitāti. Iestāšanās IKEA Family klubā ir bez maksas un pieteikties tajā vienkāršā veidā varēs arī uz vietas Jauno vecāku rītā. 

Reklāma
Reklāma

Saistītie raksti