Zināmi festivāla "Positivus 2024" norises datumi un biļešu cenas. Tagad darbosies arī telšu pilsētiņa!

Gaidāmajā vasarā Positivus festivāls notiks 19. un 20. jūlijā Rīgā, Lucavsalā. Pēc publikas pieprasījuma un neatņemamas festivāla daļas esam priecīgi ziņot, ka nākamvasar festivālā atgriezīsies arī Telšu Pilsētiņa, kurai gan būs ļoti ierobežota ietilpība un tā nepārsniegs 10% no kopējās festivālu apmeklētāju kapacitātes.
15 festivāla Positivus pastāvēšanas gadu laikā uzstājušās tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Sam Smith, Metro Boomin, A$AP Rocky, Muse, Imagine Dragons un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki. Foto: Krists Luhaers.

FOTO: Publicitātes foto

15 festivāla "Positivus" pastāvēšanas gadu laikā uzstājušās tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Sam Smith, Metro Boomin, A$AP Rocky, Muse, Imagine Dragons un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki. Foto: Krists Luhaers.

Tikai 3 dienas, sākot no 5. decembra, pirmās festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko “Early Bird” biļešu cenu www.positivusfestival.com un “Biļešu Serviss” tīklā. Divu dienu biļete maksās 69 eiro, 2 dienu + Telšu Pilsētiņa 84 eiro, Fanu podests 99 eiro, VIP biļete 199 eiro. Vienas dienas biļetes būs pieejamas līdz ar galveno mākslinieku izziņošanu. Biļešu cena mainīsies no 8. decembra un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks nākamajā gadā! 

Jau tuvākajās nedēļās tiks izziņots festivāla pirmais galvenais mākslinieks.

Reklāma
Reklāma

Šo 15 festivālu gadu laikā festivālā uzstājušās tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Sam Smith, Metro Boomin, A$AP Rocky, Megan Thee Stallion, Muse, Imagine Dragons, Twenty One Pilots, The XX, The Prodigy, Kraftwerk, Sigur Rós, Ellie Goulding, The 1975, Disclosure, Underworld, Manic Street Preachers, James, Moby, Sinéad O’Connor, Robert Plant, Bastille, The Kooks, Years & Years un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki. 

Saistītie raksti