Kādi ģimenes mēneša pasākumi Rīgā gaidāmi šajās brīvdienās? Notikumu apkopojums

Maijs Rīgā ir Ģimenes mēnesis. Tā laikā notiek dažādi pasākumi, kurus vecāki aicināti apmeklēt kopā ar bērniem. Uzzini, kādi notikumi ieplānoti šajās brīvdienās!
Orķestra Rīga mūziķi un Rīgas panomīmas aktieri vecākiem un bērniem sarūpējuši īstu piedzīvojumu. (Foto – F64)

FOTO: Publicitātes foto

Orķestra "Rīga" mūziķi un "Rīgas panomīmas" aktieri vecākiem un bērniem sarūpējuši īstu piedzīvojumu. (Foto – F64)

Koncerts ar specefektiem

Svētdien, 21, maijā, pulksten 18 Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē orķestris "Rīga" aicina muzikālu notikumu ģimenēm – "Orķestromīma". Tajā orķestris uz skatuves saspēlēsies ar "Rīgas pantomīma" aktieriem. Pirms koncerta – pulksten 16 – bērni un viņu vecāki tiek aicināti apmeklēt radošo darbnīcu ar “Rīgas pantomīma” aktieriem. Mīmi sola dalīties ar savām labākajām prasmēm, kas saistītas ar balonu figūriņu locīšanu, seju apgleznošanu un citām izpriecām.

Ieeja – ar bezmaksas ielūgumiem, kas pieejami “Biļešu paradīze” kasēs un interneta vietnē. Ja bērns neaizņem atsevišķu krēslu zālē, bet sēž vecākiem klēpī, tad viņam ielūgums nav jāizņem. 

 

Bērni arī uz skatuves

Svētdien, 21, maijā, pulksten 13 Kultūras pils “Ziemeļblāzma” Kamerzālē notiks koncerts “Kukaiņi Ragaiņi”. Tajā piedalīsies bērnu vokālie ansambļi “Nāriņa”, “Ildzēni” un Augusta Dombrovska mūzikas skolas kora klases audzēkņi. Pasākumā ir ieejas maksa. Biļetes pieejamas Kultūras pils “Ziemeļblāzma” Informācijas centrā.

 

Leļļu teātra izrādes mazākajiem

Rīgas Kultūras centrā “Iļģuciems” visas dienas garumā varēs vērot Liepājas Leļļu teātra izrādes. Pulksten 11 sāksies un 13 sāksies izrāde “Lote un muša Jāks”. Tā piemērota bērniem, kas vecāki par diviem gadiem. Izrādes ilgums – 40 minūtes. Savukārt pulksten 17 gaidāma izrāde “Ucipuci meklē mājas”. Tā piemērota bērniem, kas vecāki par četriem gadiem. Izrādes ilgums – 45 minūtes.

Reklāma
Reklāma

Bezmaksas ielūgumi rezervējami, rakstot uz e-pasta adresi ilguciems@riga.lv vai zvanot pa tālruni 26173474.

 

Ceļojošais cirks un ziepju burbuļi

Kultūras un atpūtas centra “Imanta” teritorijā no pulksten 12 līdz 14 norisināsies pasākums “Piedzīvojumi brīnumzemē”. Varēs noskatīties Liepājas ceļojošā cirka “Beztemata” izrādi “Alises piedzīvojumi Brīnumzemē”.

Pēc izrādes notiks cirka un radošās meistarklases, vokālā ansambļa “Tu un Es” priekšnesumi un ziepju burbuļu pūšana. Būs pieejams lielo koka spēļu stūrītis. 

Ieeja – bez maksas.

Saistītie raksti