Valpurģu naktī aicina piedzīvot maģiju – Tērvetē notiks pasākums “Meža sirdspuksti”

Šovakar dabas parks Tērvetē gaida uz ikgadējo maģisko Valpurģu nakti. Pasākums "Meža sirdspuksti" piedāvās ļoti plašu izklaides programmu dabā gan lieliem, gan maziem.
Raganu silā šovakar norisināsies raganu masku parāde.

FOTO: Publicitātes foto

Raganu silā šovakar norisināsies raganu masku parāde.

Rūķu pilsētā Čiekurē no pulksten 19 līdz 21 skanēs koncerts un atdzīvosies teju visi rūķu namiņi. Vislatvijas Rūķu salidojumā būs iespēja vērot to arodus un pašiem iesaistīties dažādos darbos, jautri izklaidēties rotaļās, viesību spēlēs un dejās. Paredzēts arī koncerts, burbuļu parāde, krāsainais salūts un tirdziņš.

No pulksten 21 līdz 23, sākot no parka ieejas, pastaigu takā būs izvietoti vides gaismu objekti, uzstāsies mūziķi, risināsies gaismu šovi. Multimediju mākslinieka Jāņa Pētersona vides gaismu instalācija “Meža sirdspuksti” simboliski sasauksies ar pavasara iestāšanos, meža atmodu un auglību. 

Raganu silā spīganas veiks enerģētisko pavasara pēršanu, zīlēs nākotni, aicinās uz tējkaroti mīlestības, veselības un burvestības dzēriena. 

Par mūziku rūpēsies deju grupa “Ir varianti” un etnofolka grupa “TKP”, kurā darbojas folkloristi Julgī Stalte un Ēriks Zeps. Pulksten 22 gaidāma Raganu masku parāde

Reklāma
Reklāma

Pastaigu takas noslēguma punkts būs Atrakciju laukums, kur varēs baudīt pasākuma kulmināciju – mākslinieka Jāņa Pētersona mistiski abstrakto lāzeru šovu. To izrādīs vairākos seansos. 

Saistītie raksti