Piesaki savu mazo Olimpiskajai bērnu dienai Rimi Rīgas maratonā!

Rimi Rīgas maratonu jau nākamnedēļ 6. maijā atklās Olimpiskā bērnu diena un DPD jūdzes (1 609 m) skrējiens. Organizatori aicina vecākus nekavēties ar pieteikšanos, jo reģistrācijas limiti drīz tiks izsmelti. 6. maijā Olimpiskā bērnu diena pie Brīvības pieminekļa ļaus kustību prieku piedzīvot pašiem mazākajiem dalībniekiem un ģimenēm - mazie bez maksas varēs izskrieties Happy mazuļiem šķēršļu trasītē, 200 metru un 400 metru distancēs, kā arī 60 metru garajā distancē Sprinta karalis un karaliene, kurā tiks fiksēts laiks un noteikti ātrākie mazie sprinta skrējēji. DPD jūdze (1609 m), kas startēs no Mākslas muzeja un finišēs pie Brīvības pieminekļa, aicinātas reģistrēties ģimenes ar bērniem.
Olimpiskā bērnu diena jau 6. maijā!

FOTO: Publicitātes foto

Olimpiskā bērnu diena jau 6. maijā!

Olimpiskās bērnu dienas programma

Olimpiskā bērnu diena tiks atklāta pie Brīvības pieminekļa plkst. 10.00 ar bezmaksas 200 un 400 metru distancēm. Paralēli pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja starts tiks dots arī 1 609 metrus garajai DPD jūdzei, kas pagājušajā gadā bija īpaši iecienīta ģimenēm ar bērniem, un plānots, ka arī šogad pulcēs vismaz 3000 klasiskās distances cienītāju. Pēc DPD jūdzes finiša plkst. 11.00 Brīvības pieminekļa pakājē tiks atklāta arī šķēršļu trasīte Happy mazuļiem, kas paredzēta pašiem mazākajiem pasākuma dalībniekiem. Savukārt Sprinta karalis un karaliene distanci izskriet varēs no 11.30 līdz pat Olimpiskās bērnu dienas beigām plkst. 15.00. 

 

Dalība Olimpiskās bērnu dienas 200 m, 400 m un Happy mazuļiem trasītēs ir bez maksas. Dalības maksa sprinta distancē Sprinta karalis un karaliene  ir 3 EUR, bet DPD jūdzes distancē – 10 EUR. 

Visu Olimpiskās bērnu dienas distanču finišētāji tiks pie oficiālajām Rimi Rīgas maratona medaļām, kuras šogad izstrādājis Latvijā zināmākais grafiķis Paulis Liepa.

 Olimpiskajā bērnu dienā bērnus iedvesmos arī Latvijas olimpieši, jo tieši viņi mazajiem ziķeriem Brīvības pieminekļa pakājē pasniegs medaļas.

 

Olimpiskajā bērnu dienā bez iespējas izskrieties būs arī izklaides programma, kurā mazos priecēs Tutas lapsas, viesi no mūsu kaimiņiem Igaunijas – Lotes zemes varoņi, Mārtiņa burbuļi, Rimi dārzeņu un augļu maskoti un Pasaules čempionāta skriešanā talismans. 

 

Reklāma
Reklāma

Reģistrācija Olimpiskajai bērnu dienai

Olimpiskās bērnu dienas distancēm iespējams reģistrēties Rimi Rīgas maratona mājaslapā www.rimirigamarathon.com. Bērnus pasākumam jāpiesaka tiem pieaugušajiem, kuri 6. maijā plāno piedalīties un varēs uzraudzīt bērnus Olimpiskās bērnu dienas skrējienos, savukārt, DPD jūdzes startam jāreģistrējas gan pieaugušajiem, gan bērniem. Lai izvairītos no drūzmēšanās, ierašanās startā būs norādītajā starta intervālā, kas redzams uz dalībnieku numuriem.  

 

Starta numuru izņemšana jau sākusies

Starta numurus mazajām bezmaksas trasītēm dalībnieku vecāki un ģimenes locekļi, uzrādot reģistrācijas brīdī saņemto apstiprinājuma vēstuli (vēlams elektroniski, saudzējot dabu), varēs izņemt reģistrācijas brīdī izvēlētajā vietā: vienā no trim Rimi veikaliem – TC “Alfa”, t/c “Spice” vai Rimi veikalā Pulkveža Brieža ielā 33a vai Rimi Rīgas maratona Expo Hanzas Peronā 5. un 6. maijā. 5. maijā no 10.00-20.00, 6. maijā no 8.30-12.00. Savukārt DPD jūdzes un Sprinta karaļa un karalienes starta numuri būs aprīkoti ar īpašu laiku mērīšanas čipu, tādēļ tos varēs izņemt tikai Rimi Rīgas maratona EXPO 5. un 6. maijā.

 

Reģistrācija Rimi Rīgas maratona distancēm

Organizatori iesaka nekavēties un reģistrēties arī pārējām distancēm - reģistrācija visām distancēm turpinās joprojām, bet distanču 2023. gada dalībnieku limiti strauji tuvojas. Rimi Rīgas maratona 42, 21, 10, 5 kilometru un DPD jūdzes distancei iespējams reģistrēties oficiālajā maratona mājaslapā www.rimirigamarathon.com. Arī pēdējās izmaiņas dalībnieki var izdarīt tikai līdz šīs nedēļas beigām 30. aprīlim.

Saistītie raksti