Visā pasaulē iemīļotais cirks Cirque du Soleil savu krāšņāko izrādi OVO demonstrēs Rīgā; labākā dāvana ir brīnums!

Ja lūkojaties pēc neaizmirstamas dāvanas, lūk, būs pārdomāta ideja, kā uzdāvināt kaut ko vairāk par tikai taustāmu lietu. Uzdāviniet savai ģimenei un draugiem labi pavadītu laiku kopā un izbaudiet neiespējamo Cirque du Soleil izrādē OVO!
OVO uzstāsies Arēnā Rīga no 15. līdz 18. jūnijam.

FOTO: Publicitātes foto

OVO uzstāsies Arēnā Rīga no 15. līdz 18. jūnijam.

Izbaudiet šo brīnumu, kopā aizceļojot uz kukaiņu pasauli, kas iedvesmos pieaugušos un atraisīs bērnu fantāziju! 

Biļetes jau pārdošanā Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv

 

“BIG TOP” IZRĀDE

OVO ir 25. Cirque du Soleil iestudējums, kas radīts uzņēmuma 25. gadadienā. Šī izrāde, kas izveidota 2009. gadā un kuras pirmizrāde notika dzimtajā pilsētā Monreālā, ir veltīta kukaiņu pasaulei, un tajā ir akrobātiski priekšnesumi, skaista mūzika un detalizēti kostīmi, ko iedvesmojusi apkārtējā daba. 

 

OVO ir pirmā un vienīgā Cirque du Soleil izrāde, kurā darbojas tikai un vienīgi personāži-kukaiņi, atspoguļojot dienu fantastiskajā insektu pasaulē. Izrādē ir atainoti dažnedažādi kukaiņi – circeņi, sienāži, skarabeji, tauriņi, sarkanās skudras, blusas, jāņtārpiņš, spāre, melnais zirneklis, sarkanais zirneklis, baltais zirneklis, muša, mārīte, vabole, tarakāni, odi, ķirmji.

 

Nosaukums OVO, kas portugāļu valodā nozīmē "ola", attiecas uz izrādes centrālo tēmu, kas koncentrējas uz kukaiņu dzīves ciklu un dzīves ciklu kopumā. Izrādē iekļauti dažādi cirka elementi, tostarp gaisa akrobātika, žonglēšana, batuts un pārsteidzoša vingrotāju lokanība. Izrāde raksturota kā enerģisks un vizuāli pārsteidzošs iestudējums. 

 

OVO ir viesojies vairāk nekā 30 pilsētās 6 dažādās valstīs kā BIG TOP izrāde no 2009. līdz 2015. gadam, un nākamvasar tā pārsteigs skatītājus arī pie mums, Latvijā. OVO uzstāsies Arēnā Rīga no 15. līdz 18. jūnijam. Biļetes pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

 

PAR OVO

OVO izstaro neparastu, mūsu iztēli aktīvi rosinošu šovmeistarību – no varenajiem sienāžiem, kas lēkā pa batutiem, līdz hipnotiskajai zirnekļu karalienei, kas vērpjas savā tīmeklī. Smieklīgs un haotisks, bet vienlaikus apburošs un brīnišķīgs, OVO aizrauj mūsu iekšējo bērnu ar savu neparasto rosību. 

OVO ("ola" portugāļu valodā) 

 

izrādi veido 100 cilvēki no 25 dažādām valstīm, tostarp 52 mākslinieki, kuri uz skatuves piedāvā augsta līmeņa akrobātikas paraugdemonstrējumus un no jauna definē cilvēka ķermeņa robežas. 

 

Kopš šova atklāšanas Monreālā 2009. gadā, OVO ir sajūsminājis vairāk nekā 7 miljonus cilvēku 155 pilsētās, 26 dažādās valstīs.


CIRQUE DU SOLEIL 

Cirque du Soleil ir mainījis visas pasaules izpratni par cirku; no mazpilsētā atzīta talanta tas ir kļuvis par visā pasaulē plaši pazīstamu zīmolu. Šī Kanādas organizācija, kuras galvenā mītne joprojām ir Monreālā, ir ieņēmusi pasaules līdera vietu izklaides jomā, radot neaizmirstamas pieredzes piedzīvojumu gan lieliem, gan maziem skatītājiem visos sešos kontinentos.

Cirque du Soleil veido patiesu, iekļaujošu un cilvēcīgu saikni ar skatītāju. Strādājot priviliģēti ar māksliniekiem no 64 valstīm, šim cirkam ir iespēja iedzīvināt radošumu un iztēli uz skatuvēm visā pasaulē; ar mērķi atstāt pozitīvu ietekmi uz cilvēkiem, kopienām un planētu, izmantojot savus svarīgākos instrumentus – mākslu un iztēli.

Gadu gaitā Cirque du Soleil izdevies iedvesmot vairāk kā 220 miljonus cilvēku vairāk nekā 70 dažādās pasaules valstīs.  

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet cirquedusoleil.com.

Saistītie raksti