“AKROPOLE Alfa” aicina jaunās māmiņas uz iedvesmas pasākumu “Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi”

Jaunās sezonas noslēdzošais pasākums “Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi”, kas notiks iepirkšanās centrā “AKROPOLE Alfa”, aicinās ļauties svētku burvībai. Žurnāliste un grāmatu autore Gundega Roze par tik aktuālo tēmu “Mammas māksla uzburt svētkus” sarunāsies ar divām iedvesmojošām sievietēm – pieredzē dalīsies dekoratore, grāmatas “Svinam” autore un jaunā māmiņa Baiba Prindule-Rence, kā arī interjera dizainere, mamma Anda Ozoliņa, kura sabiedrībā labi pazīstama ar savām iedvesmojošajām tradīcijām skaistu svētku svinēšanā.
Uz pasākumu aicinātas gan topošās gan jaunās māmiņas ar mazuļiem!

FOTO: Publicitātes foto

Uz pasākumu aicinātas gan topošās gan jaunās māmiņas ar mazuļiem!

“Lai taptu īsta svētku sajūta, ir vajadzīga tikai iedvesma! Un mammai ir jo īpaši svarīgi savā sirdī atrast patiesu aicinājumu, lai radītu svētku prieku saviem mājiniekiem. Bet kā noskaņoties svinēšanai, kā praktiski sagatavoties un galvenais – kur ņemt idejas, lai svinēšana izdotos patiešām sirsnīga? Par to mēs arī runāsim gaidāmajā pasākumā,” diskusijas tematiku komentē Gundega Roze.

 

“Jau vairākas nedēļas “AKROPOLE” iepirkšanās centros apmeklētājiem radām īstu svētku sajūtu. Esam gandarīti, ka varam iedvesmot arī jaunās māmiņas, kurām ir nepieciešami gan praktiski, gan iedvesmojoši padomi ģimenes svētku svinēšanai. Uz gaidāmo pasākumu aicinām gan topošās, gan jaunās māmiņas ar saviem mazuļiem, un mēs parūpēsimies, lai sarunas laikā visas dāmas justos ērti un varētu pilnvērtīgi baudīt pasākuma noskaņu,” aicina Zane Kaktiņa, iepirkšanās centra “AKROPOLE Alfa” vadītāja.

 

Pasākums “AKROPOLE Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi” notiks rīt, 14. decembrī, plkst. 11.00 iepirkšanās centra “AKROPOLE Alfa” 3. stāvā.

Reklāma
Reklāma

 

Pasākums ir bez maksas, taču, lai rezervētu savu dalību, ikviens interesents aicināts vispirms reģistrēties šeit.

 

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sarunas dalībniecēm uzdot savus interesējošos jautājumus, piedalīties balvu izlozēs un laimēt vērtīgas dāvanas no pasākuma atbalstītājiem: “CINAMON AKROPOLE Alfa”, “MyFitness”, veikaliem “Top Shop”, “GABI”, “Mēness aptieka”, “NORDBABY” un “FRAME Ģimenes optika”.

Saistītie raksti