Latvijas Leļļu teātrī atgriežas digitālās izrādes Dīvānzālē

Latvijas Leļļu teātra repertuārā no 1. decembra līdz janvāra beigām atgriežas vairākas digitālās izrādes, ko iespējams noskatīties Dīvānzālē – virtuālajā teātra telpā, kas pieejama no jebkuras viesistabas. Silta tēja, mīksts pleds un mīļākais dīvāns vīrusu sezonā var kļūt par labāko zāli, no kuras baudīt kādu no svētku laika izrādēm, ko uz īstās skatuves teātra remonta dēļ šogad nav iespējams redzēt.
Foto: M. Markovskis.

FOTO: Publicitātes foto

Foto: M. Markovskis.

Dīvānzāles repertuārā decembrī un janvārī iekļauti 4 iestudējumi – M. Stārastes “Ziemas pasaka”, H. K. Andersena “Sniega karaliene” , M. Stārastes “Ziemassvētku prieks” un pēc latviešu tautas pasakām veidotā izrāde “Vecmāmiņas pasakas”. Ģimenes biļete uz izrāžu digitālajām versijām iegādājama par 15.00 EUR, un pieejas kods pēc aktivizēšanas izmantojams 72h laikā neierobežotu reižu skaitu.

 

Projektu DĪVĀNZĀLE Latvijas Leļļu teātris aizsāka pandēmijas laikā, sagatavojot teju 20 skatītāju iemīļotāko izrāžu video versijas, kas tika piedāvātas digitālā formātā. Pagājušās sezonas beigās, mazinoties teātra darbību ierobežojošiem noteikumiem, DĪVĀNZĀLES darbība tika pārtraukta, taču, reaģējot uz skatītāju un skolu pieprasījumu, no šī gada decembra dažus iestudējumus atkal būs iespējams noskatīties attālināti. Digitālo izrāžu repertuārs tiks mainīts un papildināts. 

 

 

Iespēja skatīties izrādes attālināti ir gan mājsaimniecībām, gan klašu kolektīviem projekta SKOLAS SOMA ietvaros, iegādājoties biļetes par zemāku cenu. 

Reklāma
Reklāma

 

Biļetes iegādājamas un skatāmas vietnē www.bilesuparadize.lv no 1. decembra – 31. janvārim. 

 

Ja priekšroku dodat teātra apmeklējumam klātienē, decembrī Latvija Leļļu teātra repertuārā atradīsiet plašu ziemas pasaku klāstu un piedāvājumu latviešu un krievu valodā: E. Kaufelds “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki”, A. Veselovs “Saulīte un sniega cilvēciņi”, D. Strelēvica “Sidraba egle”, latviešu tautas pasaka “Vecīša cimdiņš”, S. Kozlovs “Ezītis un egle” u.c. Savukārt pieaugušos no 9. decembra gaida muzikāls lieliestudējums – politiski erotisks kabarē “Bez morāles. Ar lellēm”. Visas izrādes Latvijas Leļļu teātra ēkas remonta laikā notiek Rīgas Latviešu biedrības namā, kur atrodas arī biļešu kase. 

Saistītie raksti