Vasaras nogalē Tuta aicina bērnus uz koncertiem 10 Latvijas pilsētās

Latvijas bērnu iemīļotā seriāla “Tutas lietas” (producents “Ausma”) varone Tuta vasaras nogalē ar koncertu “Vasaras ceļojums” viesosies Saldū, Valmierā, Saulkrastos, Rēzeknē, Ventspilī, Jelgavā, Siguldā, Ikšķilē, Cēsīs un Rīgā. Kopā ar Tutu koncertā piedalīsies viņas draugi Lapsa un Feneks, kā arī mūziķu grupa un Tutas dziesmu autore Laura Polence.
Tuta kopa ar Lapsu un Feneku ir iemīļoti varoņi daudziem Latvijas bērniem.

FOTO: Publicitātes foto

Tuta kopa ar Lapsu un Feneku ir iemīļoti varoņi daudziem Latvijas bērniem.

Šovasar bērnu iemīļotajai varonei Tutai patīk ceļot, tāpēc viņa pošas savā pirmajā lielajā koncerttūrē ar nosaukumu "Vasaras ceļojums", kas muzikālā ceļojumā aicinās pašus mazākos klausītājus. Koncertos skanēs oriģināldziesmas no seriāla “Tutas lietas”, kas vedīs gan uz jūru, gan mežu, gan vecmāmiņas dārzu, gan ļaus kārtīgi izdejoties un izvingroties. Koncertā Tutai pievienosies arī viņas draugi – lielā Lapsa un Feneks, mūziķu grupa, kā arī Tutas dziesmu autore – Amsterdamā dzīvojošā latviešu komponiste, dziedātāja un pianiste Laura Polence.

 

“Mums ir liels prieks, ka Tutu un viņas draugus iemīļojuši tik daudzi Latvijas bērni. Un vēl lielāks prieks par to, ka tik daudzus no viņiem Tuta šovasar apciemos, sagādājot ne tikai priecīgus brīžus, bet arī neaizmirstamu un muzikāli augstvērtīgu piedzīvojumu, kas gatavots īpaši pašiem mazākajiem skatītājiem un klausītājiem,” stāsta “Tutas lietu” veidotāja Marta Selecka.

 

Tutas lomas atveidotāja ir aktrise Liene Sebre. Publicitātes foto.

 

Reklāma
Reklāma

Koncerts ilgs 45 minūtes un ir piemērots arī vismazākajiem skatītājiem. Pēc koncerta varēs iegādāties "Tutas lietu" mūzikas albumus, grāmatas, rotaļlietas, kā arī nofotografēties ar lielo Lapsu un Feneku.

 

15.08. plkst. 12.00 Saldus Kalnsētas parka estrādē; biļetes “Biļešu paradīzē”
20.08. plkst. 13.00; 16.00; 18.00 Valmierā, Jāņparkā; biļetes izpārdotas
24.08. plkst. 18.00 Saulkrastu brīvdabas estrādē; biļetes “Biļešu paradīzē”
28.08. plkst. 13.00; 16.00; 18.00 Rēzeknē, Latgales vēstniecībā “Gors”; biļetes “Biļešu paradīzē”
29.08. plkst. 16.00; 18.30 Ventspils, Teātra namā "Jūras vārti"; biļetes “Biļešu paradīzē”
01.09. plkst. 18.00 Jelgavā, koncertzālē “Mītava”; biļetes “Biļešu paradīzē”
02.09. plkst. 16.00 Siguldas pilsdrupu estrādē; biļetes “Biļešu paradīzē”
03.09. plkst. 16.00 Ikšķiles brīvdabas estrādē; biļetes “Biļešu paradīzē”
04.09. plkst. 13.00; 16.00 Vidzemes koncertzālē “Cēsis”; biļetes “Biļešu paradīzē”
05.09. Rīgā, Hanzas Peronā (laiks tiks precizēts); biļetes no nākamās nedēļas “Biļešu paradīzē”.

 

Biļete nepieciešama katram apmeklētājam, neatkarīgi no vecuma. Koncerts notiks, ievērojot valstī spēkā esošos noteikumus Covid-19 izplatīšanās ierobežošanai. Koncertu varēs apmeklēt cilvēki, kuri: ir vakcinējušies pret Covid-19; ir pēdējā pusgada laikā pārslimojuši Covid-19; pēdējo 48 stundu laikā ir veikuši Covid-19 testu un tas ir negatīvs; pēdējo 6 stundu laikā ir veikuši Covid-19 ātro antigēna testu un tas ir negatīvs. Pasākumu kopā ar vecākiem varēs arī apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam (kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un viņiem nebūs jāveic Covid-19 tests). Apmeklējot koncertu, pie ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, Covid-19 sertifikāts vai analīžu rezultāti.