13 dažādu auto modeļu un Tuta – Autobrava aicina uz klientu dienu

Ar klientu dienu 3. oktobrī autocentrs Autobrava aizsāk savu 10 gadu jubilejas svinības. Lai iepriecinātu savus klientus, sadarbības partnerus un draugus, Autobrava aicina uz “Draugu dienu”, kad visas dienas garumā paredzēti izklaidējoši notikumi ģimenēm, īpaši pārdošanas un servisa piedāvājumi. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Līga Sproģe Autobrava mārketinga vadītāja: “Mūsu pasākuma moto ir: “Dalīts prieks – dubults prieks”, tādēļ, svinot savu dzimšanas dienu ar pasākumu, mēs vēlamies pateikt paldies mūsu esošajiem klientiem, sadarbības partneriem, kurus esam aicinājuši līdzdarboties pasākumā, kā arī aicinām ikvienu interesentu izmantot iespēju vienā dienā izmēģināt 13 dažādus auto modeļus, aizraujoši pavadīt dienu un kļūt par mūsu draugiem.” 

Pasākums sākas plkst. 11:00, kad pirmo reizi Latvijas autobraucējiem tiks prezentēts SEAT Ateca facelift modelis – uzlabotās īpašības gan eksterjerā, gan interjerā. 

Plkst. 12:00 ģimenes varēs piedalīties veiklības un atjautības sacensībās, kurās būs iespēja laimēt balvas no kafijas zīmola Lavazza. 

Plkst. 14:00 ar grillēšanas knifiem un trikiem dalīsies “Grilētāju brālība”, kura visas dienas garumā grilēs uz iesma cūku, ko dot nogaršot apmeklētājiem. 

Plkst. 16:00 lielais prieks mazajiem viesiem – pasākuma īpašais viesis Tuta ar rotaļām, spēlēm un dziesmām. 
Visas dienas garumā apmeklētājiem būs iespēja apskatīt izstādi ar Alfa Klubs izstādītajām youngtimer Alfa Romeo automašīnām. 

Darbosies Swedbank foto studija, kurā varēs ne vien saņemt konsultācijas par finasēšanas risinājumiem, bet arī foto piemiņu no pasākuma. 

Pasākums norisināsies sestdien, 3. oktobrī Autobrava Motors autocentrā Biķernieku ielā 145, Mežciemā no plkst. 11:00 – 16:00. Ieeja pasākumā un dalība visās aktivitātēs ir bez maksas

Apmeklētāji varēs ienirt apdrošināšanas Balta sarūpētajā virtuālajā realitātē – izbraukt ar sapņu auto, paceļot ārpus Latvijas robežām, pārbaudīt savu veiklību, kā arī saņemt īpašus noteikumus aktuālajiem Autobrava pārstāvētajiem automobiļiem. 

Latakko laimes ratā uzgriezt īpašo ziemas riepu atlaidi, vai vismaz mierinājuma balviņu. 

Bērniem izglītojošas nodarbības par auto, tehnoloģijām, fiziku u.c. kopā ar FasTracKids programmu, kas tiek īstenota centros un skolās visā pasaulē, tā sniedz bērniem unikālu mācīšanās pieredzi, kas ļaus viņiem gūt panākumus 21. gadsimtā.

Par gardu kafiju un našķiem  gādās Lavazza baristas,  Cheetos un 7 days. 

Piedaloties lielajā izlozē būs iespēja laimēt auto nedēļas nogalei un citas vērtīgas balvas. 

Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja veikt testa braucienus ar SEAT, Suzuki, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo un Jeep aktuālajiem modeļiem, saņemt gada labākos piedāvājumus, īpašu servisa pretimnākšanu un iespēju novērtēt savu esošo automašīnu, kas var kalpot jau kā pirmā iemaksa jaunam automobilim.

Pasākums norisināsies sestdien, 3. oktobrī Autobrava Motors autocentrā Biķernieku ielā 145, Mežciemā no plkst. 11:00 – 16:00. Ieeja pasākumā un dalība visās aktivitātēs ir bez maksas. Pasākumu atbalsta Latakko, apdrošināšana „Balta“, “Swedbank”, “Lavazza”. “Grilētaju brālība”, “FasTracKids”