Bērnu pasākumi jautram brīvlaika noslēgumam

Skolēnu pavasara brīvlaiks tuvojas izskaņai, taču bērns vēl var paspēt izbaudīt pēdējās tā dienas, apmeklējot kādu gaužām aizraujošu pasākumu. Šonedēļ piedāvājumā gan orientēšanās spēle, gan jaunas kinofilmas un intriģējošas nodarbības. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pavasara brīvgaita k/t Kino Bize
15.-17. martā no plkst. 11:00  Kino Bize visa skolēnu brīvlaika garumā Kino Bize piedāvā īpašu programmu, lai kino varētu piedzīvot gan darba dienās, gan nedēļas nogalēs. Programmā būs atrodamas tādas filmas kā Latvijā veidotā Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi, kā arī Gordons un Padija, Mazā ziemeļbrieža Ailo lielais ceļojums un Kukaiņu slepenā dzīve.
Vairāk informācijas šeit
 

Radošo nodarbību cikls Dzelzceļa muzejā
15. martā plkst.12:00 Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs sadarbībā ar Latvijas Nacionālo bibliotēku aicina skolēnus uz aizraujošām radošajām darbnīcām saistībā ar dzelzceļu, grafiku un tekstu. Radošās nodarbības paredzētas no 7 gadu vecuma. Tajās iekļautas gan formastērpu, gan stacijas nosaukumu darbnīcas, kā arī sociālo reklāmu, grafikas darbnīcas un ekskursijas pa pašu muzeju. Vairāk informācijas šeit.
 

Runājošo suņu orientēšanās spēle
16. martā plkst.  10:00 BJC “Daugmale”  būs iespēja izstaigāt filmas "Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi" varoņu ikdienas maršrutu, iejūtoties viņu ādā, pildīt intriģējošus uzdevumus un cīnīties par balvām. Orientēšanās spēle pa Maskavas forštati ir paredzēta visai ģimenei un tās laikā varēsiet gan kopīgi izskrieties, gan izsmieties, gan iepazīt vēl neiepazītus Rīgas nostūrus.
Vairāk informācijas šeit
 

Urbānais pavasaris Kalnciema tirgū
16. martā plkst. 10:00 Kalnciema kvartālā tuvojas pavasaris un ir pienācis sēklu iegādes un stādīšanas laiks! Turpinot “Urbāno pavasari”, Kalnciema kvartāls aicina uz tirgu un zaļām darbnīcām 16. martā plkst. 10.00-16.00. Dienas ieskaņā “Rīgas Dabaszinību skola” viesosies ar pavasarīgu darbnīcu un iemācīs sēt podiņos sēklas. Savukārt vēlāk “Suns&Saule” māksliniece Kate Putniņa kopā ar Lauru Sukaruku iemācīs, kā pašiem izveidot urbāno dārzu savā dzīvoklī.
Vairāk informācijas šeit
 

Izrāde bērniem KRĀSAINĀS PASAKAS
16. martā plkst. 11:00 Kinoteātrī K Suns "Latvijas smilšu animācijas teātris" notiks smilšu šovā]s "Krāsainās pasakas" 16. martā jūsu bērnu estētikas un kultūras attīstībai. Tieši uz skatuves māksliniece Tatjana Gavriļenko veidos smilšu gleznas, bet profesionālais aktieris Maksims Busels aizraus bērnus ar teatrālo lasīšanu. Izrāde iestudēta bērniem no 0 gadiem. Mazie skatītāji ieraudzīs un dzirdēs brīnišķīgus stāstus. Zilo pasaku, Zaļo pasaku, Dzintara pasaku, kas tiks uzzīmētas ar krāsainām smiltīm. Vairāk informācijas šeit.

Reklāma
Reklāma


Zīmējumu teātris Ģimeņu sestdienā
16. martā plkst.  13:00 Latvijas Nacionālajā bibliotēkā sadarbībā ar Kanādas vēstniecību aicina uz neparastu literatūras notikumu, kurā lasīto Kanādas bērnu grāmatu franču valodā atainos radošā improvizētā gleznā uz liela, balta audekla Vara Klausītāja Zīmējumu teātra aktieru vadībā. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja saklausīt franču valodas izteiksmīgo plūdumu un piedalīties stāsta gleznas tapšanā. Pasākums notiek Frankofonijas dienu ietvaros, ar mērķi popularizēt franču valodu un kultūru Latvijā. Vairāk informācijas šeit.
 

KARLSONS, muzikāla piedzīvojumu spēle bērniem
17. martā plkst.  16:00  Latvijas Nacionālajā bibliotēkā Muzikāla piedzīvojumu spēle bērniem “Karlsons” ir aizraujošs stāsts par pieaugušo un bērnības pasauli. Par daudzveidīgo, krāsaino fantāzijas pasauli, kurā mēs visi dzīvojam. Izrāde domāta tiem, kuri nav aizmirsuši savu bērnību, savus sapņus. Tātad gan bērniem, gan pieaugušajiem. Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē to būs iespējams atkal piedzīvot jau 17. martā 16:00. Vairāk informācijas šeit.
 

Visus bērnu pasākumus meklē vietnē Kurp.es