“Čella pasakas. Ūdens” – koncertuzvedums bērniem ar čellu trio MELO M

No 15.-17. septembrim koncertzālē “Cēsis” notiks jau trešais starptautiskais festivāls Čello Cēsis, kas četros koncertos pulcēs gan uzlecošas, gan uz pasaules skatuvēm jau spoži mirdzošas čella zvaigznes. Jau tradicionāli festivālā tiek veidota arī programma bērniem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Svētdien, 17. septembrī, plkst. 12.00, koncertzālē “Cēsis” ģimenes ar bērniem tiek gaidītas uz oriģinālu koncertiestudējumu, kurā piedalās populārais čellu trio MELO M. Iestudējuma pamatā ir pasakas sižets, bet atmosfēru radīs klasiski un mūsdienīgi skaņdarbi čellam, ko bagātīgi papildinās multimediju projekcijas un dažādi efekti.

 

Pagājušajā gadā Melo M ceļotāji un mazie klausītāji devās aizraujošā, muzikālā ceļojumā kosmosā, kura laikā viņus sagaidīja neparasti notikumi, brīnumskaistas planētas un galaktikas. Šoreiz mūziķus un mazos klausītājus gaida jauna misija! Visi dosies okeāna dzelmē, lai atrastu noslēpumainu radību, kas esot manīta no kāda garāmbraucoša kuģa Atlantijas okeānā, atskaņojam nedzirdēti skaistu mūziku. Kādi piedzīvojumi visus sagaida ceļojumā zemūdens pasaulē, par to bērni varēs pārliecināties, klausoties pasaku un baudot trio Melo M mūziķu atskaņotos skaņdarbus čellam.

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Pasākums piemērots bērniem no 3 gadu vecuma.

 

Biļetes nopērkamas koncertzāles “Cēsis” kasē, “Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās un internetā. “Goda ģimenes” kartes īpašniekiem pieejama 30% atlaide. Biļetes jāiegādājas bērniem no 2 gadu vecuma.