Iepazīstam daudzveidīgos tauriņus Tērvetes tauriņu mājā!

Tērvetes tauriņi ir vieta Tērvetē, kur ir iespēja redzēt un sastapt tauriņus no dažādiem tropu mežiem no visas pasaules – Āzijas eksotisko krāsu tauriņus, Dienvidamerikas dižtauriņu un Āfrikas unikālos tauriņus. 

Iepazīstam daudzveidīgos tauriņus Tērvetes tauriņu mājā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tērvetes tauriņi ir vieta Tērvetē, kur ir iespēja redzēt un sastapt tauriņus no dažādiem tropu mežiem no visas pasaules – Āzijas eksotisko krāsu tauriņus, Dienvidamerikas dižtauriņu un Āfrikas unikālos tauriņus. Abpus ekvatoram izplatīto mitro tropu mežu krāšņie iemītnieki – tauriņi – Jūs priecēs pasakām un teiksmām apvītajā vietā, Tērvetē!

 

Šajā mājā ir iespēja ne tikai redzēt varavīksnes krāsu, pārsteidzošāko formu un dažāda izmēra tauriņus, bet arī izbaudīt īstu tropu klimatu uz savas ādas. Iekštelpās tiek uzturēta temperatūra un mitrums, kas ļauj aug tropu augiem un ziediem. Tērvetes tauriņos ir sastopamas vairāk kā 200 dažādas augu sugas ar krāšņiem ziediem un gardiem augļiem.

 

Reklāma
Reklāma

Lai vairāk iepazītu tauriņus, varat izmēģināt bezmaksas lietotni iRecord Butterflies, kas ļaus noskaidrot tauriņu nosaukumus un vietas, kur tos visbiežāk var sastapt. 

 

Foto: http://tervetestaurini.lv/