Pasākumi bērniem, kas notiks martā Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības iestādēs

Pasākumi, kas veltīti bērniem un kas notiks Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības iestādēs 2015. gada martā.

Koncertā „Mazā putna dziesma” ar muzikāliem priekšnesumiem piedalīsies mazie vokālisti vecumā no 3 līdz 5 gadiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Koncertā „Mazā putna dziesma” ar muzikāliem priekšnesumiem piedalīsies mazie vokālisti vecumā no 3 līdz 5 gadiem.


 
No 27. februāra līdz 18. martam Rīgas Kultūras centrā „Iļģuciems” (Lidoņu ielā 27, k-2) bērnu radošo darbu izstāde „Rakstu darbi”. Izstādē eksponēti Rīgas izglītības iestāžu pulciņu veidotie vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas darbi, ko veidojuši audzēkņi vecumā no 5 gadiem līdz pat 12. klasei, gatavojoties konkursam, kurā tā dalībnieki tika aicināti pētīt rakstus, zīmes, ornamentus un atveidot tos radošos, oriģinālos vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas darbos, kā arī vides objektos.
Ieeja bez maksas.
 
7. martā plkst. 11.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” (Anniņmuižas bulvārī 29) koncerts „Mazā putna dziesma”, kurā ar muzikāliem priekšnesumiem piedalīsies mazie vokālisti vecumā no 3 līdz 5 gadiem. Koncerts jau kļuvis par pavasara sākuma tradīciju gan mazajiem vokālistiem, gan viņu atbalstītājiem. Koncertā skanēs latviešu komponistu radītā bērnu mūzika par dabu, zvēriem un putniem pavasarī. Pasākumu vadīs Latvijas leļļu teātra aktrise Laila Kirmuška.
Biļetes cena EUR 2.00. Biļetes pieejamas norises vietā pirms pasākuma.
 
15. martā plkst. 12.00 muzejā „Rīgas Jūgendstila centrs” (Alberta ielā 12 (ieeja no Strēlnieku ielas)) pasākums Bērnu rīts „Pasakas pavasarī”. Tajā kopā ar pasākuma vadītāju Ināru Čaksti bērni atklās, ko piedzīvojuši gājputni, kas atgriežas mājās, un dzīvnieki, kas mostas no ziemas miega. Arī muzeja lelle Runcis Alberts atraktīvā veidā izglītos bērnus un iepazīstinās ar muzeju. Pasākums paredzēts bērniem no 3 līdz 9 gadu vecumam.
Biļetes cena EUR 2.00. Vietu skaits ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties iepriekš, zvanot pa tālruni 67181061.

Reklāma
Reklāma