Ditas Balčus teātris aicina uz Ziemassvētku izrādēm bērniem "Ziemassvētku sapnis" kultūras telpā "3 MĀSAS"

Ditas Balčus teātris ielūdz mazos skatītājus ar ģimenēm uz muzikālām izrādēm  bērniem "Ziemassvētku sapnis" 20., 25. un 27. decembrī. Izrādes notiks teātra jaunajā mājvietā "3 MĀSAS".  Muzikālā bērnu izrāde 2 cēlienos veidota pēc A. Hofmaņa pasakas "Riekstkodis un peļu ķēniņš"  motīviem. 

Pasaka apliecina, ka mīlestība un ticība padara brīnumu par īstu notikumu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasaka apliecina, ka mīlestība un ticība padara brīnumu par īstu notikumu

 

Ir 24. decembris, Štālbaumu ģimene ir Ziemassvētku gaidās, gaisā virmo piparkūku  smarža, kopš agra rīta viesistabā saklausāma visāda grabināšanās, čabināšanās un klaudzināšana. Abi Štālbaumu bērni Marija un Fricis, kuriem lielajā istabā līdz Ziemassvētku dienai ir liegts iet, uzcītīgi atkārto sagatavotos priekšnesumus un mēģina uzminēt, kas būs skaistajās dāvanu kastēs zem lielās egles.
 

Ģimenes draugs Droselmeijera kungs šoreiz bērniem uzdāvina koka lelli – mazu vīreli ar savādu seju, kas šķeļ riekstus. Kāpēc tas ir tik jocīgs – to zin stāstīt pats Droselmeijers. Ziemassvētku naktī, kad zemi apciemo brīnumi, īstenībā pārtop Marijas sapnis - viņa ir princese Pasaku karalistē un Riekstkodis kļūst par viņas Princi.


Pasaka apliecina, ka mīlestība un ticība padara brīnumu par īstu notikumu. Ziemassvētkos un ne tikai.... Izrāde veidota, domājot par visu gaišo, skaisto un labo.

Reklāma
Reklāma


Izrādes režisore: Dita Balčus, mūzika: Ziemassvētku dziesmas, piedalās: Ance Muižniece vai Laura Atelsone, Mārtiņš Upenieks, Zane Vaļicka, Imants Vekmans, Madars Zvagulis, Elizabete Balčus.

Biļetes uz izrādēm kultūras telpā "3 MĀSAS" pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Kultūras telpas "3 MĀSAS" adrese: Zirgu iela 1-3, 3. stāvs.