Vitas vēstules Ziemassvētkos – muzikālas noveles visai ģimenei

Sākoties gada vēsākajam laikam, Muzikālais teātris 7 gatavo siltu un krāsainu noskaņu koncertuzvedumu visai ģimenei VITAS VĒSTULES ZIEMASSVĒTKOS. Aktrise Vita Baļčunaite, saksofonists Artis Gāga kopā ar komponistu, pianistu Māri Lasmani adventes laikā viesosies dažādos Latvijas kultūras namos, lai skatītājiem dāvātu izsmalcinātu mūziku un noskaņu stāstus. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Silto atmiņu stāstu autore un koncertprogrammas režisore Inga Cipe rosina atcerēties tās vienkāršās lietas, kas, mainoties laikiem, jau ir gandrīz zudušas. Kā simbols tam ir pastnieka nesta vēstule. “Vēstule vienmēr ir kā noslēpums līdz brīdim, kamēr to atver... Sākot ar gaidīšanas brīdi, pieskārienu vēstulei un prieku, lasot to. Līdzīgi ir ar svētku gaidīšanas laiku un arī šī koncertprogramma ir kā gaidīta vēstule, piepildīta ar īstām svētku sajūtām un gaišu prieku,”  stāsta Inga.

 

Dedzīgu aizrautību par topošo projektu pauž arī Vita Baļčunaite: „Īstens gandarījums sadarboties ar patiesi brīnišķīgiem māksliniekiem Māri Lasmani un Arti Gāgu. Allaž esmu apgalvojusi - mēs varam būt gluži kā brīnumdari, jo mūsu spēkos ir uzburt smaidu citu cilvēku sajūtās. Uz tikšanos jau drīzumā kādā no Latvijas pilsētām.”

 

Koncertprogramma veidota no Māra Lasmaņa jaunām oriģināldziesmām un Ingas Cipes atmiņu novelēm.  

 

“Vitas vēstules Ziemassvētkos” ciemosies:

Kandavas kultūras namā (12.12),

Alūksnē (13.12),

Reklāma
Reklāma

Talsu kultūras namā (14.12),

Rūjienas kultūras namā (19.12),

Ozolnieku tautas namā (21.12),

Ogres kultūras centrā (26.12),

Saldus novada pašvaldības zālē (27.12),

Aizputes kultūras namā (28.12) un citviet Latvijā.

 

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzē” un koncertu norises vietās.