Kalnciema kvartālā noritēs Gleznainais rudens tirdziņš

Sagaidot krāšņo rudeni, sestdien, 20. septembrī, Kalnciema kvartālā norisināsies Gleznainais rudens tirdziņš.

Gleznošanas nodarbības un rudens labumi Kalnciema kvartāla tirdziņā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gleznošanas nodarbības un rudens labumi Kalnciema kvartāla tirdziņā

 

No plkst. 11.00 līdz 14.00 Kalnciema kvartāla izstāžu zālē norisināsies atvērtā gleznošanas darbnīca bērniem kopā ar Jaņa Rozentāla Rīgas mākslas vidusskolu un tās pasniedzēju - gleznotāju Jāni Dukātu. Ieeja un materiāli darbnīcā - bez maksas. 

 

Sadarbībā ar J.Rozentāla Rīgas mākslas vidusskolu Kalnciema kvartālā jau norisinājusies pirmā nodarbība glezniecībā ar pasniedzēju Ievu Tarandu, kas guva apmeklētāju atsaucību, rosinot bērnus fantazēt un radīt pārdomātus glezniecības darbus. Darbnīcas noris ar Rīgas Domes atbalstu.

 

No plkst. 10.00 līdz 16.00 bagātīgas rudens veltes varēs iegādāt iknedēļas zemnieku un amatnieku tirdziņā. Kā ierasts, zemnieki un mājražotāji piedāvās sezonālus, svaigus vietējos labumus. Rudens ir ražas laiks arī vietējiem amatniekiem. Lielā skaitā atgriezušies amatnieki un mākslinieki piedāvās vasaras laikā radītos jaunumus. 

Reklāma
Reklāma

 

Savukārt plkst. 17.00 Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē programmas "Ko darīt ar fantāziju?" ietvaros norisināsies improvizācijas izrāde ar iesaistīšanos "Brāļi un māsas", jautājot - vai savstarpēja cieņa un Bībeliska brālība mūsdienās ir utopija?  

 

Ieeja pasākumā bez maksas.