Bezmaksas radošā darbnīca bērniem "Rokas lelles stāsta Āfrikas bērnu stāstus"

Aicinām bērnus un viņu vecākus uz radošo darbnīcu „Rokas lelles stāsta Āfrikas bērnu stāstus“, kas notiks trešdien, 11.jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 13.00 ES mājā, Aspazijas bulvārī 28.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Radošajā darbnīcā pie bērniem viesosies rokas lelle Karloss, rosinot bērnus domāt par planētu Zeme, par cilvēkiem, kas uz tās mīt. Bērni varēs pastāstīt, kur viņi ir ceļojuši, ko ir redzejuši un dzirdējuši televīzijā par dažādām valstīm. Kopā ar rokas lelli Karlosu būs iespēja aplūkot interesantus attēlus un stāstus, kas vēsta par bērnu dzīvi citās valstīs. Karloss arīiepazīstinās bērnus ar savu dzimto zemi – Mozambiku Āfrikā.

 

Nodarbībā katram bērnam būs iespēja izgatavot savu papīra rokas lelli.

 

Nodarbības vadītajs izstāstīs stāstu „Daudzkrāsainie puisēni”, pēc tam bērni varēs izdomāt stāsta turpinājumu. Noslēgumā bērni šo stāstu kopā izspēlēs rokas leļļu teātra izrādē.

 

Pasākuma mērķauditorija – bērni pirmsskolas un sākumskolas vecumā (4 – 10 gadi) un viņu vecāki.

Radošā darbnīca notiks sadarbībā ar Latvijas Platforma attīstības sadarbībai biedru organizāciju Humana People to People in Latvia – nevalstisko organizāciju, kas dibināta 2006.gadā. Organizācijas mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par attīstības jautājumiem, aicinot ikvienu indivīdu apzināties savu lomu mūsdienu pasaulē un uzņemties aktīvu un atbildīgu rīcību tās veidošanā.

Reklāma
Reklāma


Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

 

Interesantu materiālu par roku lellītēm skaties ŠEIT!


Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas!