Grupas "Keksi" un Aļģirdas Šuminskas koncerts 14. februārī

14.februārī – visu esošo un topošo mīlētāju dienā – Keksi un Aļģirdas Šuminskas aicina uz papildkoncertu VEF Kultūras pilī.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Lielas skatītāju intereses dēļ grupas Keksi Muzikālais skudrupūznis kopā ar amizanto lietuviešu dziedātāju Aļģirdas Šuminskas pēc koncertiem Rīgā un reģionos turpina savu Jaunā Gada tūri.  Aicinām uz tūres papildkoncertu par godu visiem mīlētājiem VEF Kultūras pilī otrdien, 14. februārī pulksten 19:00.


Grupa KEKSI ar savu muzikālo programmu jau saņēmusi plašu publikas atzinību kā viena no labākajām Rock & Roll grupām Baltijā, savukārt tūre „Keksi muzikālais skudrupūznis” šī gada sākumā jau veiksmīgi izskanējusi Rīgas Kongresu namā, kā Liepājā, Ventspilī un Cēsīs.

Grupu kā līdz šim vada leģendārais Latvijas muzikants Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds  „Muravejs” radies ne jau tikai tādēļ, ka viņu vizuāli varētu līdzināties skudrai, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības, un viņš, kā skudra, var naktīm negulēt, lai realizētu savas ieceres. „Muravejs” ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.

Garantējam visiem jautrus un muzikālus Mīlestības svētkus!

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīze”  kasēs un www.bilesuparadize.lv.
 
Ieskaties: www.keksi.lv

Reklāma
Reklāma