11.augustā Kalnciema kvartālā spēlēs grupa The Sound Poets

11. augusta novakarā, pulksten 20:30 Kalnciema Kvartālā būs dzirdama grupa, kas tiek uzskatīta par ārzemju - The Sound Poets! 

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Tiek uzskatīts, ka The Sound Poets ir ārzemju grupa. Bet tas nav tiesa - viņi ir latvieši! Koncertā būs grupas pirmā dziesma dzimtajā valodā - "Emīlija", kā arī citas dziesmas no šobrīd topošā, grupas otrā albuma - Sound Poetry / Volume II.

Iepriekš „The Sound Poets” bija zināmi ar nosaukumu „S.P.B.” jeb „Smaragda pilsētas burvji”, tomēr kā atzīst paši mākslinieki, nosaukums „The Sound Poets” labāk raksturo grupas sniegumu un atbilst mūzikas filozofijai.

Parādījušies gandrīz no nekurienes, viņi neticamā ātrumā iekaroja radio topu pirmās vietas, ieguva neskaitāmus fanus un patlaban aktīvi darbojas gan mēģinājumos, gan studijā, lai jau nākamā gadā sākumā varētu iepriecināt mūs ar savu otro albumu.

 

Grupas sastāvs: basģitārists Ingars Viļums, ģitārists Normunds Lukša , bundzinieks Andžejs Grauds, bet dziedātājs un dziesmu autors ir Jānis Aišpurs. Plašāku informāciju par grupu varat atrast mūziķu interneta lapā – www.thesoundpoets.com

 

Reklāma
Reklāma

 

No 29. jūlija Kalnciema kvartālā apskatāma Rituma Ivanova izstāde Unique.Felt. Darbi apskatāmi Izstāžu mājā un Vīnu veikala zālē no otrdienas līdz sestdienai 12.00-22.00. 

Nākamais zemnieku un amatnieku tirdziņš notiks 18. augustā.