Vasaras akadēmija pieaugušajiem no 5. līdz 9. augustam

No 5. līdz 9. augustam Liepājā, pie jūras, norisināsies izglītojošs seminārtipa pasākums Transpersonālā Vasaras akadēmija, kuras mērķis ir ļaut ikvienam četrarpus dienās iepazīt sevi. Vasaras akadēmijas ietvaros norisināsies 2 darba grupas „Partnerattiecības un seksualitāte” un „Pasakās ieslēptais kods”, kurās piedalīties aicināts ikviens, kurš vēlas iepazīt sevi un atklāt savu radošo sievišķo/ vīrišķo enerģiju.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Jures Biechonski (Igaunija) darba grupā „Partnerattiecības un seksualitāte” ikviens ir aicināts dziļāk izpētīt un iepazīt savu seksualitāti. Mūsu ķermenis ir mūsu izteiksmes veids, instruments, kurā slēpjas milzu enerģija - seksualitāte, kura spēj būt gan mežonīga, instinktu vadīta, gan iepazīta, auglīga, radoša un virzoša garīgā dimensijā. Lai to pilnvērtīgi realizētu partnerattiecībās, nepieciešama atklāta komunikācija. J. Biechonski norāda, ka partnerattiecībās neapzināti mēs atkārtojam mūsu vecāku attiecību modeli. Taču atpazīstot savus neapzinātos vecāku „vēstījumus” par seksu un intimitāti, mēs varam piedzīvot patiesas mīlestības enerģijas realizāciju savā dzīvē.  J. Biechonski ir Igaunijas Transpersonālās Asociācijas prezidents un SACH (School of Analytical and Cognitive Hypnotherapy and Psychotherapy International) dibinātājs un direktors, ar savu unikālo mācīšanas metodi viesojies vairāk nekā 30 pasaules valstīs.

 

Ivetas Gēbeles darba grupa „Pasakās ieslēptais kods” ir domāta tiem, kuri vēlas tuvāk iepazīt savu radošo jeb sievišķo būtību un tās mijiedarbību ar vīrišķo būtību, izprast un ieraudzīt to robežas. Mūsu senči ir atstājuši ļoti vērtīgu mantojumu – pasakas, pastāstus, dainas, teikas. Vēstījumi un zināšanas, ko senās sievietes, „tās kuras zina”, mums atstājušas, ir ieslēptas pasakās kodētā veidā. Veidā, kas nav izprotams pasakas tikai lasot, ir jāatrod tajās apslēptais kods, tad varam šo informāciju pielietot šodienas dzīvē. Savā darba grupā I. Gēbele iepazīstinās ar dzīves musturiem jeb sižetiem pasakās, ļaus ieskatīties savas sievišķās Būtības ēnas pusē, nokļūt „pasaku mežā” vai ”pazemē”, kur tā mīt, ieraudzīt, pieņemt un iemācīties sadzīvot, iemācīties transformēt graujošos dvēseles spēkus par radošajiem, kā mozaīku salikt savu īsto Būtību, atjaunot dziļās dvēseles saites ar savu radošumu, ar pirmatnējo dabu – to, „kura zina”. Iveta Gēbele ir psiholoģe, pasaku terapeite, sistemātisko risinājumu konsultante. Kā sistēmiskās pieejas piekritēja, arī pasaku uztver kā sistēmu un pasaku terapiju redz un pasniedz sistēmiskā formātā. 5 gadus vadījusi pasaku terapijas darbnīcas: „Troļļi manā dvēselē” un programmu „Pasaku terapijas nodarbību cikls sievietēm.”

 

Vakaros, pēc darba grupām, Vasaras akadēmijas organizatori piedāvā papildus pasākumus:

Transpersonālais karnevāls „Uz neprāta robežas”! Ņemiet līdz tērpus, maskas!;

„Pārkāpt robežas” (psihodrāma, vada Sandra Konstante);

Taro - toreiz un tagad. Rūnas - ģermāņu orākuls. (Zigurds Skābardis);

Reklāma
Reklāma

Spēles ar balsi un ķermeni. (Dana Indāne), darba grupu prezentācijas, labirints, nakts peldes, dziesmas, dejas bungu ritmos

u.c. pasākumi.

 

Vasaras akadēmija norisināsies no 5. – 9. augustam, atpūtas bāzē pie jūras „Draudzība”, Bernāti, Liepāja.

 

Plašāka informācija Latvijas Transpersonālās psiholoģijas profesionālās asociācijas mājas lapā www.transpersonal.lv