21.jūlijā Kalnciema kvartālā uzstāsies Štrausa stīgu kvartets

21. jūlijā no 16:00 līdz 20:00 Kalnciema kvartālā būs tirdziņš, kas veltīts meža un dārza ogām un ziemas krājumu veidošanai. Tirdziņā atradīsiet plašu klāstu ar sezonas gardumiem, dažādus gatavus dabīgus konservus un mērces, kā arī jaunumus rokdarbu un apģērbu sadaļā.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Vakarā plkst. 20:30 Štrausa stīgu kvartets un Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti) ar fantastisku repertuāru, sākot no skaistākajām klasikas pērlēm līdz pat mūsdienu populārajai mūzikai. Kvartets - Gidons Grīnbergs (1. vijole), Kārlis Bramanis (2. vijole), Gundars Šķipars (alts), Rihards Štrauss (čells) - uzstājas kopš 2002. gada, Kalnciema kvartālā bija dzirdami pagājušajā gadā un šogad atkal mēs aicinām viņus uzburt liegu un elegantu tveicīga vasaras vakara atmosfēru. 

 

Kvarteta biogrāfijā jāatzīmē piedalīšanās konkursā "Prāgas pavasaris", koncertu sadarbība ar Čehijas, Lielbritānijas, Baltkrievijas un Itālijas vēstniecībam, dziedātājām Lindu Leen un Amber, grupu Ēnas un citiem Latvijā populāriem mūziķiem. Kvarteta klausītāju vidū ir bijušas tādas prominences kā Vaira-Vīķe Freiberga, Hilarija Klintone, Anglijas karaliene Elizabete un daudzas citas prominences, kas viesojušās  Rīgā.

 

Bet 28. jūlijā Kalnciema kvartālā notiks REGEJA ballīte ar filmām par regeju.

Reklāma
Reklāma

 

Kalnciema kvartāla aktīvāi vasaras sezonas programma: www.kalnciemaiela.lv