14.jūlijā mūzika un kino Kalnciema kvartālā

Ceturtdien, 14. jūlijā no 19.00 Kalnciema kvartālā notiks muzikāls vakars ar kino noslēgumā. 

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

No pulksten 19:00 plates spēlēs Radio 101 dīdžeji Eduards Švāns un Kārlis Dagilis.

 

Pulksten 21:30 dokumentālā filma par Afganistānu "Astoņi pilnmēneši". Filmas autori ir Ģirts Straustiņš, Zane Peneze, Sandijs Semjonovs.  21.00 saruna ar filmas autoriem. 

 

Mūsdienu karš aculiecinieku acīm. Žurnālistu Zanes Penezes un Sandija Semjonova stāstījums par konflikta vietās pieredzēto. Skatīsim fragmentus no dažādu valstu pēdējo gadu karu filmām, runāsim par konfliktu cēloņiem un konsekvencēm.  "Karš pievelk skatītāju", tā saka mūsdienu mediju kritiķi. Karš dod augstus reitingus un gluži kā olimpiskās spēles ir arī sacensība pasaules TV kompāniju starpā. Tajā piedalās labākie, taču arī likme te ir augsta. Ik gadu desmitiem žurnālistu mirst kara darbības vietās. No vienas puses neviens konflikts nav iespējams bez traģēdijas un asinīm, bet no otras puses mūsdienās tas kļuvis par TV šovu. Par Latvijas žurnālistu pieredzi dzirdēsim ceturtdien 21.00 Kalnciema kvartālā.

Reklāma
Reklāma

 

21. jūlijā notiks nākamais zemnieku un amatnieku tirdziņš un vakara koncerts.

 

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai:  www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.