Bezbudžeta filma ar milzu panākumiem — "Es mīlu Tevi Rīga"!

Jau kopš 13. maija kinoteātros Kino Rīga, Cianamon, Multikino, iespējams noskatīties Pāvela Gumennikova filmu Es mīlu Tevi Rīga. Tā ir bezbudžeta filma, kas tapusi ar milzīgu degsmi un cilvēku ticību idejai 9 mēnešu laikā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Filmu pirmajās četrās dienās ir noskatījušies  jau 1023 skatītāju un filma ir otrais populārākais jaunums kinoteātros.

Filma Es mīlu Tevi, Rīga apvieno 13 stāstus par dažādu mīlestību, kas ir mums līdzās šeit šajā pilsēta. Mīlestību ģimenē, starp draugiem, mīļotajiem atklāj stāsti par pirmo tikšanos, par pirmo randiņu, solabiedriem, vientuļu svētku vakaru, pārpratumu viesnīcā u.c.
Viena diena Rīgā. Katram tā cita — te tiek aizvadītas dzīves, darba dienas, ikdiena, svētki, pilsēta kļuvusi par daļu no mums. Viens stāsts, kas savij kopā pilsētas stāstus. Pilsēta ir dzīva un tās sirds pulsē, jo to piepilda cilvēku soļi, jūtas, emocijas, smiekli, raizes.
Filmā caur 13 stāstiem atklāts viss par to, ko mēs mīlam mīlestībā.
Dažreiz pietiek ar mirkli- ar vienu acu skatienu, vienu smaidu, lai saprastu, ka kaut kas dzīvē ir mainījies — neatgriezeniski uz visiem laikiem; citreiz vajag nodzīvot dzīvi līdz pusmūžam lai saprastu, ka nav nekā svarīgāka dzīvē par mīlestību.
Tieši šie atskārsmes mirkļi, padara dzīvi īstu, tie iedvesmo, iedrošina noticēt, ka mēs šajā pasaulē esam tāpēc, lai atrastu savus cilvēkus, piepildītu savus sapņus un būtu laimīgi.
Dažreiz pietiek ar vienu mirkli un tas jau ir izkrāsojis visu dienu, dažreiz pietiek ar vienu dienu un tā ir izkrāsojusi visu dzīvi. Lai arī viena diena uz visas dzīves fona nav daudz, tomēr visi stāsti sākās ar... Reiz, kādā dienā.
Filmas režisors aicina ikvienu mīlēt un saskatīt mīlestību apkārt un pašiem sevī ienest šīs jūtas savā dzīvē un piepildīt sevi.

 

SKATIES FILMAS BILŽU GALERIJU!


Filmu veidojuši:
Filmas režisors Pavels Gumennikovs, bez režisora izglītības uzņēmis savu pirmo pilnmetrāžas filmu Latvijā un starptautiski zinams, kā  Ķīnas kinofestivālu laureāts.
Scenāristi: Anna Muravska, Elīna Karule, Pāvels Gumennikovs, Lāsma Graudiņa, Olga Aleksejeva.
Operatori: Mārtiņs Jansons, Ritvars Lasmanis, Kaspars Kuprišs, Pēteris Sudakovs, Artūrs Šlosbergs.
Skaņa: Andrejs Trainovskis, Jevgēnijs Kobzevs.
Filmā tēlo mazpazīstami aktieri, jo filmas mērķis ir bijis parādīt, ka Latvijā ir daudz jaunu talantīgu aktieru, tikai  viņiem nav bijusi iespēja sevi parādīt. Filmā spēlē Anete Mikučevska, Renāte Blūma, Armands Ikalis, Pāvels Griškovs utt.

Reklāma
Reklāma
No sabiedrībā pazīstamajiem aktieriem filmas tapšanas procesā piedalijušies: Lelde Vikmane, Andrius Mamontovas,  Māris Olte, Haralds Burkovskis.
Muzikas  skaņas celiņu veidojuši latviešu mūziķi: re:public, Z-Scars, Gain Fast, Ar Basām Kājām, Astro’n’out, The WoW.
Filmas veidotāji saka paldies, visiem, kas šajā projektā iesaistījušies un palīdzējuši tam tapt īstenotam.

Vairāk infromācijas: www.gumennikovfilms.lv