Sievietei ir tiesības būt resnai!

„Skaista ir mūsu zeme – Latvija. Te dzīvo viņas – viens miljons 82 tūkstoši sieviešu. Latvijas sievietes. Te viņas rosās pļavā, kur pati māk sienu pļaut, pati zāles pļāvēju iedarbināt. Pretgrumbu krēmu viņa sāk lietot jau vidusskolā un vienīgo atvaļinājumu izmanto, guļot klīnikā uz tauku atsūkšanu. Viņa sapņo. Viņa cīnās. Viņai sāp. Viņa grib būt skaista un mīlēta. Un viņa grib par to parunāt.”

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Rīgā izrāde būs skatāma 17. februārī un 17. martā, bet 8. martā, kad visa progresīvā pasaule atzīmē Starptautisko sieviešu dienu, aktrise Zane Daudziņa ar izrādi Tāda es esmu viesosies Valmieras kultūras centrā.

Izrāde Tāda es esmu, kas jau gadu pulcē pilnas zāles visā Latvijā, ir komiski nopietns mēģinājums celt latviešu sievietes pašapziņu. Tajā tiek atklāts latviešu sievietes miesas stāsts, veikta pilnīga ķermeņa inventarizācija un apkopota intīmo zonu bilance, atgādinot, ka sievietes patiesā vērtība neslēpjas ne jaunā smaržu pudelītē, ne krūšu palielināšanas operācijā un pat ne šikā dizaineru somiņā.

Izrāde Tāda es esmu – SAKARĪGĀKAIS veids, kā pavadīt Sieviešu dienu

Vairāk par izrādi un viesizrādēm – www.tadaesesmu.lv

Reklāma
Reklāma