Latviešu pikantākais seriāls. 2. sezona

Sākot no 28.oktobra, katru ceturtdienas vakaru pulksten 21:55, LTV1 ēterā būs skatāma režisores un producentes Žaklīnas Cinovskas seriāla Prāts vai instinkts jaunās sezonas 13. sērijas, kurās redzēsim arī tādus sabiedrībā zināmus cilvēkus kā Jurģi Liepnieku, Ellu, Aneti Sončiku u.c.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Līdzās pirmās sezonas aktieriem, redzēsim arī  iemīļotus un spilgtus pašmāju aktierus — Lilitu Ozoliņu, Andri Buli, Ināru Slucku, Jakovu Rafalsonu utt., ka arī  divas Krievijas kino zvaigznes — Dmitriju Haratjanu un Jevgeniju Sidihinu. Prāts vai instinkts 2 epizodēs satiksim vairākus sabiedrībā zināmus cilvēkus — Jurģi Liepnieku, Lauri Reiniku, Aneti Sončiku, Ellu.
Seriāla jaunā sezona 13.sēriju garumā skatītājiem sola daudz negaidītus pavērsienus un situāciju atrisinājumus, kā arī latviešu kino industrijai neraksturīgas pikantas, intīmas ainas.

Seriāla jaunā sezona skatītājiem sola latviešu kino industrijai neraksturīgas pikantas, intīmas ainas.

Prāts vai instinkts 2 13 sēriju garumā atspoguļos ikdienas notikumus un piedzīvojumus jau pirmajā seriāla sezonā iemīļoto personāliju, piecu rīdzinieču dzīvēs — Zanes (Evija Skulte), Valērijas (Santa Didžus), Terēzes (Ieva Aleksandrovas), Emīlijas (Milena Gulbe — Kavace) un Laumas (Terēze Lasmane).
Seriāla Prāts vai instinkts pirmā daļa iemantojusi popularitāti ne vien Latvijas, bet arī Krievijas skatītāju vidū, galvenokārt pateicoties aktiera Dmitrija Haratjana dalībai. Tādēļ Prāts vai instinkts 2 Žaklīna Cinovska piesaistījusi jau divas Krievijas kinozvaigznes — gan Dmitriju Haratjanu, gan Jevgeniju Sidihinu. Dmitrijs Haratjana Krievijā populārs kļuva ar filmu Uz priekšu, gardemarini!, savukārt Jevgenijs Sidihins popularitāti iemantoja ar filmu Noziedzīgā Pēterburga.

SERIĀLA FOTO!


Sēriju nosaukumi:
11.sērija – Divi par maz, trīs par daudz
Reklāma
Reklāma
12.sērija -  Seksa revolūcija
13.sērija – Vai mēs pašas zinām, ko gribam?
14.sērija – Dzīves toņa noteicēji
15.sērija – Skati vīru no cepures!
16.sērija – Mūžīgā cīņa
17.sērija – Liktenīgie pārpratumi
18.sērija – Sieviete evolūcijas procesā
19.sērija – Klusēt vai runāt.Atzīties vai nē?!
20. sērija – Teātris
21.sērija – Dienas režīms dzīvei