Otrdien Rīgā sniegs lekciju pasaules reklāmas ģēnijs Kīts Reinhards

Otrdien, 28. septembrī plkst. 17:00, Spīķeru koncertzālē (adrese – Maskavas iela 4, k.1) pēc Latvian Art Directors Club (LADC) un DDB Latvija ielūguma, Rīgā semināru vadīs viens no izcilākajiem pasaules reklāmas ģēnijiem Kīts Reinhards (Kieth Reinhard). Seminārā Power of creativity autors stāstīs par radošo ideju spēku kā iespēju daudzkāršot biznesu, iesaistīt cilvēkus, attīstīt zīmolus un valstis, tādējādi veidojot pasauli labāku.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Kīts Reinhards ir pasaulē ietekmīgākais reklāmas profesionālis, kāds jebkad apmeklējis Latviju. Viņš ir goda priekšsēdētājs uzņēmumā DDB Worldwide, kas ir viens no pasaulē lielākajiem un radošākajiem reklāmas aģentūru tīkliem. Tā 200 biroji atrodas 90 valstīs. Kīts ir viens no mūsdienu reklāmas industrijas arhitektiem un Omnicom – pasaulē lielākā reklāmas un mārketinga pakalpojumu uzņēmuma – izveidotājs.

Kīts Reinhards uzskata, ka patiesas kreativitātes pamatā ir uzmanīga apkārt notiekošā vērošana un uzdrīkstēšanās jautāt sev un citiem “Kā būtu, ja...?” (“What if”). Seminārā Power of creativity Kīts Reinhards iepazīstinās ar iedvesmojošu ideju piemēriem sākot ar pagājušā gadsimta vidu līdz šodienai, aptverot visu pasauli - no Latvijas līdz pat Kostarikai.

2004. gadā Kīts nodibināja Business for Diplomatic Action, Inc. – bezpeļņas privātā sektora organizāciju ar mērķi visaugstākajā līmenī strādāt pie ASV tēla uzlabošanas. Būdams šīs organizācijas prezidents Kīts ir nācis klajā ar programmu ASV kongresam un guvis plašu rezonansi gan ASV gan pasaulē.

Kīts Reinhards savu laiku un talantu plaši velta sabiedriskajām aktivitātēm. Viņš vada Sesame Workshop mārketinga komiteju un džeza mārketinga komiteju Linkolna centrā. Viņš ir arī bijušais Ņujorkas Tehnoloģiskā semināra biedrības priekšsēdētājs un bijušais Amerikas reklāmas aģentūru asociācijas priekšsēdētājs. Kīts Reinhards ir Berlīnes Radošās vadības skolas docētājs un konsultants. Viņš ir asociācijas Par labāku Ņujorku (Association for a Better New York (ABNY)) rīcības komitejas biedrs un darbojas Djūka (Duke) universitātes vadības un ētikas centra, Dienvidkalifornijas universitātes Annenbergas (Annenberg) komunikāciju skolas, Jēlas (Yale) menedžmenta skolas vadības institūta un Džona Hopkinsa (Johns Hopkins) prostatas vēža centra konsultatīvajās padomēs.

Semināra tiešraides tajā pat dienā un laikā būs redzamas www.ladc.lv un ddb.lv Sekojiet līdzi!

Reklāma
Reklāma