Kurā randiņā atļauties seksu?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Uz jautājumu „kurā randiņā atļauties seksu?” atbildes ir ļooti dažādas un diskutablas. Četras draudzenes — nebūt ne pusaudzes — atbildi meklēs seriālā Prāts vai instinkts, ko skaties ceturtdienās LTV 1, plkst. 23:35. Noskaties treileri!

Kadrs no filmas Prāts vai instinkts.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no filmas "Prāts vai instinkts".

Filma Prāts vai instinkts ir par piecām jaunām, atraktīvām sievietēm un viņu likteņiem. Jaunās dāmas ir draudzenes, kuru attiecības ir vienotas un stirpas arī atšķirīgo un dažādo profesiju dēļ — bankas darbiniece, medmāsa privātklīnikā, māksliniece, biznesa sieviete, mājsaimniece, kura turklāt vienīgā ir precējusies ar miljonāru... Draudzenes ir mācījušās vienā skolā. Vienmēr un visos laikos turējušās kopā, un viņu draudzības pamatā ir ne tikai komandas gars, bet arī vientulība un ĪSTĀ VĪRIEŠA meklējumi.

Katrai sērijai ir savs temats, kas tiek apspēlēts kādā stāstā, kas patapināts no dzīves. Seriāla pirmās sezonas 4. sērijas temats ir Kurā randiņā atļauties seksu?.
Pārliecinoši atbildēt no visām draudzenēm var tikai Terēze. Taču pēc vētraini pavadītas nakts notikumiem ar kādu jauniepazītu vīrieti, Terēze sāk aizdomāties, vai tomēr rīkojusies pareizi, ļaujoties kaislei jau pirmajā tikšanās reizē. Emīlija beidzot nolemj pavadīt nakti pie Augusta. Romantiskais noskaņojums pazūd, kā nebijis un tikšanās teju vai izjūk brīdī, kad Augusts atver sava dzīvokļa durvis... par spīti visam, Emīlijas fantāzijas tomēr īstenojas ar uzviju! Savukārt Zane izdara izšķirošu soli attiecībās ar jauno Hariju. Jaunais puisis ir neprātīgi Zanē iemīlējies un bildina viņu. Valērija veiksmīgi pārtraukusi attiecības ar greizsirdīgo Kasparu un izbauda brīvību. Viņa priecājas par savu brīvās meitenes statusu līdz brīdim, kad uzzina — Kaspars apprecējies...
 

http://www.youtube.com/watch?v=hwO0n9clbHA
Reklāma
Reklāma



PRĀTS VAI INSTINKTS, 1.sezona
Komēdijdrāma, 2006.g. - 2007.g. (40.min)
Režisore: Žaklīna Cinovska
Scenārija autores: Žaklīna Cinovska un Elita Veidemane

Lomās:
Evija Kromule - Skulte, Ieva Aleksandrova,
Santa Didžus, Terēze Lasmane, Milena Gulbe,
Mārtiņš Vilsons, Dmitrijs Haratjans, Artis Robežnieks, Guntis Skrastiņš, Ivars Puga, Rēzija Kalniņa,
Zane Jančevska, Normunds Laizāns

Skaties ceturtdienu vakaros LTV1 23:35