Ko domā mans pusaudzis? Praktiskā bērnu psiholoģija mūsdienīgiem vecākiem

Izdevniecība "Zvaigzne ABC" izdevusi grāmatu vecākiem "Ko domā mans pusaudzis? Praktiskā bērnu psiholoģija mūsdienīgiem vecākiem."
Ko domā mans pusaudzis? Praktiskā bērnu psiholoģija mūsdienīgiem vecākiem

FOTO: Publicitātes foto

Attīstoties pusaudža smadzenēm, uzbango hormoni un pastiprinās neatkarības tieksmes, radot perfektu vidi vētrainiem ģimenes konfliktiem. Tikt galā ar vecāku pienākumiem kļūst arvien sarežģītāk. Bet, lūk, palīdzība!


Šajā unikālajā padomu grāmatā par pusaudžu audzināšanu mūsdienu pasaulē autore, izmantojot jaunākos zinātnes pētījumus par šo attīstības posmu, izskaidro pusaudžu uzvedību un sniedz ieteikumus, kā dažādās situācijās vislabāk rīkoties vecākiem - gan uzreiz, gan ilgtermiņā.

Grāmatā aplūkotas vairāk nekā 100 reālas ikdienas situācijas. Ko darīt, kad pusaudzis aizcērt tev deguna priekšā savas istabas durvis? Kā tikt galā ar satraukumu par drošību internetā un nevēlamu ietekmi draugu grupā? Kā runāt par problēmām mācībās un seksu?

Reklāma
Reklāma

Uzzini, kā radīt ģimenes vidi, kurā pusaudzis vienmēr jūt atbalstu, un kā nezaudēt pārliecību sarunās ar meitu vai dēlu. Palīdzi savam pusaudzim titk galā ar visu, ko dzīve viņam sagādā!

No angļu valodas tulkojis Guntis Kalns.