Virums katras mātes sirdij: cāļa zupa dvēselei

Apgāds Zvaigzne ABC sarūpējis brīnišķīgu dāvanu visām mammām: Džeka Kenfīlda, Marka Viktora Hansena, Mārsijas Šimofas un Kerolas Klainas grāmatu “Cāļa zupa mātes dvēselei”. Tajā apkopoti 83 aizkustinoši stāsti par mātes gudrību, spēku un beznosacījumu mīlestību. Līdzās vairākiem desmitiem brīnišķīgu stāstu krājumā iekļauti arī daži jautri dzejoļi, slepena vienošanās ar mazdēlu, humorpilna lūgšana Dievam un pat vējbaku dienasgrāmatas fragments!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Cāļa zupa mātes dvēselei” atgādina, ka būt par savu bērnu mammu ir lielākā loma, kāda šai dzīvē var būt uzticēta. Mūsdienās, kad daudzas sievietes cenšas būt ne vien perfektas mammas, bet arī labas sievas, darbinieces, draudzenes utt., nav viegli šo misijas apziņu saglabāt. Kā atzīst žurnāla “Mans Mazais” galvenā redaktore Sindija Meluškāne, vienmēr laimīgas un smaidošas mammas ir tikai veļas pulveru reklāmās... Saskatīt prieku, jēgu un gandarījumu dienās, kad visam pāri klājas nogurums, sadzīviska kņada un ikdienas pelēcība, nav nemaz tik viegli. Te var palīdzēt šis “Cāļa zupas” virums –  grāmatā iekļautie iedvesmojošie stāsti sasildīs un spēcinās katras mātes sirdi! Virumu nogaršojusi, Latvijas Radio raidījuma “Ģimenes studija” vadītāja Agnese Drunka saka: “Šī ir grāmata, kuru lasot smaidīju, raudāju, apklusu un ieklausījos sevī.” 

 

“Cāļa zupas” stāsti vienkāršā, patiesā un emocionālā veidā uzrunā ne vien mātes, bet arī bērna sirdi. “Cāļa zupa mātes dvēselei” ir grāmata par mātēm – laipnām, stingrām, mīļām, saprotošām, darbos iegrimušām, smieklīgām, varonīgām... Un arī par bērniem – maziem, lieliem, saviem, svešiem, adoptētiem, nejauši iemīlētiem...  Lai cik dažādi būtu šie vēstījumi, tos vieno kāda būtiska atziņa – ne tikai bērns, bet arī māte ir bērna dāvana, kas jāmīl un jāsargā. Jo pat tad, kad bērns ir piedzimis, māte turpina nest viņu zem sirds. Un dara to visu mūžu.

Reklāma
Reklāma

No angļu valodas tulkojusi Lilija Berzinska.

 

Ieskaties: www.zvaigzne.lv