Kendaisa Bušnela: Vasara un lielpilsēta

Ņujorkā vasara ir brīnumains laiks, un Kerijai patīk viss – trakie kaimiņi, superīgie modes veikaliņi, mežonīgās ballītes un valdzinošais vīrietis, kas liek trīcēt viņas kājām. Tomēr vislabākais ir tas, ka Kerija beidzot var apmeklēt īstas rakstīšanas nodarbības, sperot pirmos soļus sava sapņa piepildīšanā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kerijas dienasgrāmatu turpinājums sniedz pārsteidzošus atklājumus: Kerija iemācās orientēties Lielā Ābola pilsētā, pamazām no pelēkā lauku zvirbuļa pārvēršoties personībā, par kādu vienmēr vēlējusies kļūt. Cenšoties panākt saskaņu starp savu pagātni un nākotni, Kerija pamazām saprot, ka Ņujorka ir daudz sarežģītāka pilsēta, nekā viņa bija iedomājusies.

Ar sev raksturīgo asprātību un dzirkstošo humoru Kendaisa Bušnela mums pavēsta aizraujošu stāstu par to, kā Kerija iepazīstas ar Samantu un Mirandu un kā mazpilsētas meitene pārvērtās par vienu no Ņujorkas modes ikonām – Keriju Bredšovu.

Kendaisa Bušnela (dz. 1958) ir latviešu lasītājiem labi pazīstamu bestselleru autore, kuras grāmatas Sekss un lielpilsēta, Lūpukrāsu pavēlnieces, Četras blondīnes un Pieslīpēšanās visā pasaulē pārdotas vairākos miljonos eksemplāru.

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.

 

Cena "Zvaigzne ABC" grāmatu veikalos 8,99 Ls.

Reklāma
Reklāma

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv