Grega Bradena grāmata "Dieva kods" parpagātnes noslēpumiem un nākotnes apsolījumiem

Latviešu lasītāju lielu atzinību guvuši Grega Bradena latviski jau izdotie darbi Dievišķā matrice un Notici sev!.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Arī darbs Dieva kods apliecina, ka tā slavenais autors ir viens no vadošajiem pētniekiem jomā, kas saista pagātnes viedumu un mūsdienu zinātni. Vairākus gadu desmitus viņš pavadījis nomaļos kalnu ciemos, tempļos un svētnīcās, meklējot saistību starp mūsdienu zinātnes atklājumiem un tūkstošiem gadu senām zināšanām.


Autors risina katram cilvēkam un visai cilvēcei pašus svarīgākos jautājumus.  
20. gadsimtu var uzskatīt par traģiskāko un nemierīgāko visā cilvēces vēsturē. Vai 21.gadsimts būs tāds pats? Līdzās politiskiem, etniskiem un reliģiskiem kariem mūsdienās aizvien izplatītāki kļūst nemieri, kuru vienīgais iemesls ir alkatība. Turklāt jaunākie zinātnes sasniegumi mūsu planētu nemitīgi izmanto kā spēļu laukumu, apdraudot visu ekosistēmu.
Tik satraucošu parādību mudināts, Gregs Bradens grāmatā “Dieva kods” ar mūsdienu jaunāko tehnoloģiju palīdzību ļauj ielūkoties cilvēka DNS dziļumos, kur rodami pārliecinoši pierādījumi augstākam spēkam – mūsu Radītājam. To atklājot no dažādu pasaules valodu, reliģiju un zinātnes sasniegumu skatupunktiem, Gregs Bradens dāvā cerību, ka nākotnē ir iespējams miers, saticība un laime. Autors zinātniski precīzā un vienlaikus labi uztveramā valodā izskaidro Dieva kodu, tā atrašanos cilvēka DNS un neatsveramo nozīmi nākotnes sabiedrības veidošanā.


No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

 

Reklāma
Reklāma

Papildu informācija: apgāds Lietusdārzs, apgads.lietusdarzs@gmail.com, Ilona Liedeskalniņa, tel. 26214327

Visas apgāda Lietusdārzs grāmatas var iegādāties Jāņa Rozes un Valtera un Rapas grāmatnīcās visā Latvijā.