Latviski iznākusi Eldona Teilora grāmata "Prāta programmēšana"

Eldons Teilors ir psiholoģijas un metafizikas doktors, nekonfesionāls garīdznieks un Amerikas Psiholoģijas asociācijas biedrs. Daudzus gadus viņš strādājis gan kā kriminālizmeklētājs, gan pētnieks, cenšoties izzināt cilvēka prāta dzīles un noskaidrot, kā mēs varam kļūt par sava prāta pavēlniekiem. Viņa sarakstītās grāmatas tulkotas daudzās valodās, viņa vadītās lekcijas un semināri ir plaši apmeklēti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatas apakšvirsraksts No smadzeņu skalošanas līdz pašpalīdzībai labi raksturo  tēmas plašumu un svarīgumu. Domas rada apkārtējo realitāti – šis apgalvojums mūsdienās gandrīz jau kļuvis par aksiomu. Eldona Teilora grāmata  tiecas vēl tālāk – tā ir smalks, taču ikvienam saprotams pētījums par to, kā iespējams kontrolēt cilvēku domas un vienlaikus arī piedzīvoto realitāti.


Vai iegādājaties lietas, kuras jums nav nepieciešamas? Vai vēlēšanās balsojat par kādu politiķi, nezinot, kāpēc to darāt? Vai tā ir tikai sagadīšanās?

Reklāma
Reklāma


Eldons Teilors atklāj ne tikai prāta programmēšanas postošo ietekmi, bet arī veidus, kā stāties pretī citu centieniem ielauzties jūsu apziņā. Šajā grāmatā rodama gan teorētiska informācija, gan viegli pielietojamas metodes, kas sniegs domām spēku un ļaus saprast, ka visu sapņu piepildījums ir pašu rokās.

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

Papildu informācija: apgāds Lietusdārzs, Ilona Liedeskalniņa, tel. 26214327,
apgads.lietusdarzs@gmail.com