Meklējam lietussargus un plānākas jakas! No nedēļas vidus gaisa temperatūra strauji paaugstināsies

No nedēļas vidus mūsu reģionā ieplūdīs ievērojami siltāka gaisa masa un termometra stabiņš strauji kāps uz augšu, informē Meteo.lv.
No nedēļas vidus biežāk starp mākoņim varēs redzēt sauli un nokrišņu kopumā būs ļoti maz.

FOTO: Freepik.com / freepik

No nedēļas vidus biežāk starp mākoņim varēs redzēt sauli un nokrišņu kopumā būs ļoti maz.

Tuvākajās dienās debesis gan skaidrosies maz un palaikam gaidāmi nokrišņi, turklāt ne tikai lietus, bet arī slapja sniega veidā.

 

Nedēļas pirmajā pusē gaisa temperatūra vēl nebūs augstāka par +3...+9°, naktīs vietām gaidāms arī neliels sals, termometra stabiņam noslīdot līdz 0...-2° atzīmei. Debesis kopumā skaidrosies maz, un daudzviet gaidāmi nokrišņi – gan lietus, gan slapjš sniegs un sniegs. Pūšot lēnam vējam, nakts un rīta stundās redzamību var apgrūtināt migla un dūmaka.

 

Reklāma
Reklāma

Nedēļas vidū Latvijā laiks strauji kļūs siltāks – gaisa temperatūra dienās paaugstināsies līdz +9...+16°. Biežāk starp mākoņim varēs redzēt sauli un nokrišņu kopumā būs ļoti maz. Tuvāk darba nedēļas beigām pastiprināsies vējš un kāda no dienām gaidāma nokrišņiem bagātāka, bet gaisa temperatūra būtiski nepazemināsies. 

 

Kāds laiks gaidāms Lieldienās?

Lieldienas būs sausas un saulainas, turklāt pastāv ticama iespējamība, ka gaiss iesils pat līdz +20°, tomēr metereologi aicina nedēļas laikā sekot līdzi aktuālākajām prognozēm! 

Saistītie raksti