Skolotāja no Rīgas piestāj Ikšķilē un laimē 150 tūkstošus eiro! Izrādās, šis nav viņas pirmais laimests

"Braucot uz Rīgu, nolēmu piestāt degvielas uzpildes stacijā, un man radās ideja iegādāties vienu momentloterijas "Bagāts" biļeti," saka veiksminiece...
Laimestu skolotāja tērēšot mājokļa remontam un ceļojumam. Daļu no laimesta plānoju ziedot dzīvnieku patversmei, viņa saka.

FOTO: Shutterstock.com

Laimestu skolotāja tērēšot mājokļa remontam un ceļojumam. "Daļu no laimesta plānoju ziedot dzīvnieku patversmei," viņa saka.

"Latvijas Loto" momentloterija patīkami pārsteigusi kādu Rīgas iedzīvotāju, kura ir kaislīga ceļotāja un strādā par skolotāju. Laimīgā loterijas biļete nopirkta "Circle K", Ikšķilē, Tīnūžu pagastā. Loterijā sieviete laimēja 150 000 eiro, liecina "Latvijas Loto" mājaslapā ievietotā informācija.

 

"Momentloterijas iegādājos reti, reizi divos mēnešos. Man patīk "Sporta" un "Simtgades" loterijas, jo tām ir labi mērķi," stāsta laimētāja. 

"Taču visvairāk man veicas momentloterijā "Bagāts", jo papildspēlē jau biju laimējusi 1000 eiro."

"Braucot uz Rīgu, nolēmu piestāt degvielas uzpildes stacijā, un man radās ideja iegādāties vienu momentloterijas "Bagāts" biļeti," saka veiksminiece. "Loterijas biļetē nokasīju vien "Ekstra" spēli, neatklājot visu spēles laukumu, un nolēmu to reģistrēt papildspēlei."

 

"Bet reģistrēt biļeti papildspēlei neizdevās, jo tajā esot laimests. Steidzīgi kasīju pārējo spēles laukumu, līdz pirmajā rindiņā atklāju, ka esmu laimējusi 150 000 eiro," viņa turpina.

Reklāma
Reklāma

 

Rīdziniece esot bijusi pārsteigta, taču vērtīgo laimestu loterijā uztvērusi mierīgi. "Lai laimētu loterijā, ir jānotic un jāsagaida īstais brīdis, un tas noteikti agri vai vēlu pienāks," atzīst veiksminiece.

 

Uz jautājumu, kāda ir laimētājas lielākā bagātība, viņa atbild - ģimene. Laimestu viņa tērēšot mājokļa remontam un ceļojumam. "Daļu no laimesta plānoju ziedot dzīvnieku patversmei," viņa saka.

Saistītie raksti