"Bez līdzcilvēku palīdzības tas nebūtu iespējams!" Mamma Inga lūdz ziedot trūkstošos 3493 eiro Kristapa rehabilitācijai

Palīdzība vajadzīga nu jau 12 gadus vecajam Kristapam, kuram kopš dzimšanas ir diagnoze bērnu cerebrālā trieka un kura ārstēšanai nepieciešamos līdzekļus gadu no gada palīdzējuši savākt "Mammamuntetiem.lv" lasītāji. "Katrs rehabilitācijas kurss dod mazu uzlabojumu Kristapa veselības stāvoklim, un par katru no tiem esam loti priecīgi un pateicīgi līdzcilvēkiem, jo bez ziedojumiem tas nebūtu iespējams," saka mamma Inga.
Šobrīd mazā Kristapa ārstēšanai trūkst vēl 3493 eiro.

FOTO: no personīgā arhīva

Šobrīd mazā Kristapa ārstēšanai trūkst vēl 3493 eiro.

“Pateicoties “Mammamuntetiem.lv” publikācijām, ir saziedoti nepieciešamie līdzekļi, lai Kristaps var iziet visus rehabilitācijas kursus, kas ir ļoti dārgi un ar manu un vīra algu mēs tos nespētu apmaksāt," raksta zēna mamma Inga. Šeit var sekot līdzi, kuros ārstēšanas posmos ar finansiālu atbalstu iesaistījušies “Mammamuntetiem.lv” lasītāji, palīdzot tos nodrošināt.

 

Arī šogad Kristapam ir paredzēts intensīvais rehabilitācijas kurss Slovākijā "Hendi" centrā, bet tepat, Latvijā, jāturpina apmeklēt audiologopēdu, osteopātu, magnētterapiju un masāžas, kas ir maksas pakalpojums, bet Kristapam ir ļoti npieciešamas šīs nodarbības regulāri. 

 

Lai Kristaps varētu turpināt ārstēšanos, šajā gadā nepieciešami kopā 5375 eiro. 

 

“Grūti ir lūgt, bet esam spesti to darīt, lai turpinātu uzlabot Kristapa veselības stāvokli,” pauž mamma un piebilst, ka puisis regulāri arī apmeklē valsts apmaksātās fizioterapeita un ergoterapijas nodarbības.

 

 

Kristaps ir 12 gadus vecs zēns no Talsu novada. Ģimenē otrais bērns. Jau kopš dzimšanas viņam ir noteikta diagnoze BCT spastiska tetraperēze, simptomātiska epilepsija. 

Lai Kristapa veselības stāvoklis būtu stabils un neveidotos deformācijas, viņš regulāri valkā ortozes, apmeklē nodarbības Talsu veselības centrā, kā arī kursa veidā dodas uz nodarbībām pie audiologopēda, uz masāžām, magnētterapiju un pie osteopāta. 

 

Reklāma
Reklāma

Tā kā ar to ir par maz, tad vienu reizi gadā Kristaps dodas uz intensīvo rehabilitācijas kursu Slovākijā "Hendi" centrā. 

Pateicoties līdzcilvēku atbalstam, Kristaps var iziet visus nepieciešamos rehabilitācijas kursus un nodarbības, kā arī ir sagādāti visi nepieciešamie palīglīdzekļi.

 


Lai Kristaps 2024. gadā izietu intensīvo rehabilitācijas kursu, nepieciešami līdzekļi rēķina apmaksai: 3200 eiro un nodarbībām Latvijā – 2175 eiro. 

 

Ziedot iespējams:

Inga Lazdāne 

  • SEB LV16UNLA0050009241171,
  • Swedbank LV98HABA0551023851620
  • CITADELE LV06PARX0006057090001,
  • PAYPAL evucis325@inbox.lv.

Maksājuma mērķis: Rehabilitācijai Kristapam Lazdānam 2024. gadā.

 

Saistītie raksti