Parisa Hiltone pirmo reizi pastāsta par jaundzimušo meitiņu un atklāj viņai doto vārdu

Sabiedrības dāma un uzņēmēja Parisa Hiltone intervijā žurnālam “People” pastāstījusi par spēcīgajām emocijām, kas viņu pārpilda pēc meitas piedzimšanas. Par mazās Londonas nākšanu pasaulē viņa paziņoja aizvadītajā nedēļā.
Nevaru vien sagaidīt mūsu pirmos Ziemassvētkus kopā ar visu ģimeni,” saka Parisa Hiltone

FOTO: Shutterstock.com

"Nevaru vien sagaidīt mūsu pirmos Ziemassvētkus kopā ar visu ģimeni,” saka Parisa Hiltone

24. novembrī Parisa Hiltone ar ierakstu soctīklos lika noprast, ka ir kļuvusi par mammu savam otrajam bērnam. Meita Londona pasaulē nākusi ar surogātmātes palīdzību.

“Es esmu septītajās debesīs aiz laimes, ka mana mazulīte ir šeit. Mana dzīve šķiet tik piepildīta: man ir mazs puisītis un tagad arī mana mazā meitenīte. Šogad Pateicības diena bija īpaša: pārsteidzu visus ar ziņām par Londonu un pirmo reizi parādīju Fēniksam Ziemassvētku eglīti. Redzēt, kā viņa acis iemirdzas, ir tāda laime, maģiska pieredze. Nevaru vien sagaidīt mūsu pirmos Ziemassvētkus kopā ar visu ģimeni,” sacīja Hiltone.

Viņa arī norādīja, ka turpina aktīvi strādāt: zvaigzne pašlaik filmējas sava šova “Iemīlējusies Parisa” jaunākajā sezonā. “Esmu priecīga, ka fani redzēs nākamo manas dzīves posmu, kad kļuvu par sievu un mammu. Jūs varēsiet patiesi dziļi ieskatīties manā dzīvē: kāda es esmu jautra mamma un cik ļoti tas man patīk,” atklāja Hiltone.

Reklāma
Reklāma

Parisa Hiltone ir precējusies ar uzņēmēju Kārteru Reimu. Viņi apprecējās 2021. gada 11. novembrī pēc diviem draudzības gadiem. 

Svinības notika Belēras villā, kas piederēja Parisas nelaiķim vectēvam. Par sava pirmā bērna – dēla Fēniksa – nākšanu pasaulē sabiedrības dāma paziņoja šā gada sākuma, precīzu dzimšanas datumu gan neminot.

 

Avots: Jauns.lv

Saistītie raksti