Jaunās māmiņas Annas meklēšana turpinās: vīrs publicē vēl neredzētus attēlus

Pazudušās Annas Jansones vīrs Juris Evertovskis sociālajā tīklā "X" jeb "Twitter" izplatījis fotoattēlus, kā savulaik pirms bērna piedzimšanas izskatījās pazudusī sieviete. Iespējams, tas policijai un brīvprātīgajiem, kas iesaistījušies sievietes meklēšanā, palīdzēs atpazīt Annu.
1989. gadā dzimusī Anna Jansone pazuda šī gada 1. novembrī.

FOTO: no personīgā arhīva

1989. gadā dzimusī Anna Jansone pazuda šī gada 1. novembrī.

Evertovksis raksta: "Izdevās sameklēt dažas pazudušās Annas bildes. Šīs ir no 2021. un 2022. Varbūt vēlāk dabūšu arī svaigākas, bet mūsu gados jau tā strauji nemainās." 

 

 

Tikmēr Valsts policija saistībā ar bezvēsts prombūtnē esošās 1989. gadā dzimušās Annas Jansones pazušanu aicina iedzīvotājus, kuri dodas uz meža masīvu Jelgavas novadā, Valgundes pagastā, Lielā Ķemeru tīreļa purva apkaimē (pie šosejas P101, starp Liepājas šoseju un Ventspils šoseju), pievērst uzmanību, vai šajā vietā neatrodas viena litra tilpuma antifrīza pudeles baltā krāsā! Noskaidrots, ka pirms pazušanas Anna Jansone šādu pudeli iegādājusies un, iespējams, tā bijusi viņai līdzi.

Reklāma
Reklāma

 

 

Gadījumā, ja šādas pudeles minētajā apvidū tiek manītas, Valsts policija aicina zvanīt pa tālruņa numuru 67086785 vai 110, un sūtīt fotogrāfijas ar koordinātēm uz e-pastu: meklesana@riga.vp.gov.lv.

Saistītie raksti