Latvijā senākajā joprojām notiekošajā rokfestivālā uzstāsies arī “Oranžās brīvdienas” un “The Hobos Club”

28. un 29. jūlijā Saldū, Kalnsētas parkā, notiks festivāls “Saldus Saule”. Iepriekš izziņotajiem māksliniekiem uz festivāla skatuves pievienosies arī grupas “The Sound Poets”, “Oranžās brīvdienas” un “The Hobos Club”.
Festivāls Saldus Saule notiek jau kopš 1987. gada.

FOTO: Publicitātes foto

Festivāls "Saldus Saule" notiek jau kopš 1987. gada.

“The Hobos Club” jeb THC muzicē grupas “The Hobos” mūziķi Egons Kronbergs, Mārtiņš Burkevics un Vilnis Krieviņš. Viņiem pievienojies arī ģitārists Ainis Rudzītis. Uz festivāla skatuves mūziķi pamatā izpildīs “The Hobos” zeta repertuāru, bet, iespējams, būs arī kāds pārsteigums, informē rīkotāji.

Grupa “Oranžās brīvdienas” spēlē latviešu turbofolku, kas sevī ietver ska, regeju, metālu, roku, disko un citus mūzikas stilus, tiem pievienojot folka elementus. 

Savukārt “The Sound Poets” izceļami ar to, ka albums “Pie vienas uguns” nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons” kategorijā “Popmūzikas albums”, kā arī albuma tituldziesma nominēta kategorijā “Gada dziesma”. 

Festivālā šogad uzstāsies arī citas leģendāras muzikālās apvienības un mākslinieki: “Pērkons”, “Līvi”, Ivo Fomins, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Inokentijs Mārpls”, “Linga” un daudzi citi. Uz skatuves kāps arī grupa “Sudden Lights”.

Reklāma
Reklāma

Kā ierasts, festivālā darbosies arī amatnieku gadatirgus un dažādas atrakcijas bērniem. Tā laikā notiks arī bērnu koncerts “Saldus Saulīte”, kuru visi aicināti apmeklēt bez maksas.

Pirmais festivāls “Saldus Saule” notika tālajā 1987. gadā. 

Saistītie raksti