Bez maksas apskatāma fotoizstāde “Dzīvība ir vērtība” – stāsti par cilvēkiem ar retām slimībām

Tirdzniecības centrā “Rīga Plaza”, netālu no ieejas “Londona”, apskatāma fotoizstāde “Dzīvība ir vērtība”, kura vedina iepazīt cilvēkus ar retām slimībām atgādinot, ka vienlīdzīga un pieejama veselības aprūpe visiem ir svarīgākais solis ceļā uz cilvēcību.
“Rīga Plaza” telpās izstāde ir apskatāma līdz 31. maijam, pēc tam fotoizstāde “Dzīvība ir vērtība” būs skatāma Saeimas namā.

FOTO: Publicitātes foto

“Rīga Plaza” telpās izstāde ir apskatāma līdz 31. maijam, pēc tam fotoizstāde “Dzīvība ir vērtība” būs skatāma Saeimas namā.

“Rīga Plaza” telpās izstāde ir apskatāma līdz 31. maijam, pēc tam fotoizstāde “Dzīvība ir vērtība” būs skatāma Saeimas namā. “Fotoizstāde ataino cilvēkus ar retām slimībām kādā esības mirklī starp ikdienu un svētkiem, starp slimības uzliktiem ierobežojumiem un apziņu par savu iekšējo spēku. Svarīgākais viņu dzīvē ir veselība – tā ir vienīgā iespēja dzīvot,” radošo ieceri skaidro Latvijas Reto slimību alianses valdes locekle Ieva Plūme. 

Fotogrāfiju autore ir Natālija Petruhina.

 

 

“Esam ļoti pateicīgi fotogrāfiju varoņiem un viņu ģimenēm, kas uzticējās un atklāja kādu savas dzīves šķautni, lai skatītāji varētu iepazīt cilvēkus, kuru ikdiena atšķiras no vairākuma cilvēku ikdienas. Taču svarīgākais ir tas, ka šie bērni un pieaugušie ir tādi paši kā citi – vienlīdzīgi savā vēlmē būt drošībā, laimīgi un veseli,” uzsver I. Plūme, kura ir izstādes tekstu autore.

 

Skaties arī Izstādes digitālo versiju 

Izstādi rīko Latvijas Reto slimību alianse, Starptautisko inovatīvo farmaceitisko firmu asociācija (SIFFA) un Latvijas Reto slimību speciālistu asociācija, un tā ir daļa no projekta “Vienlīdzīga veselības aprūpe visiem – nākamie soļi reto slimību pacientu ārstēšanā”. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Zināšanai

Ikviens interesents ir gaidīts uz konferenci “Vienlīdzīga veselības aprūpe visiem – nākamie soļi reto slimību pacientu ārstēšanā”, lai diskutētu par reto slimību pacientu interešu aizstāvības jautājumiem. Konference notiks piektdien, 26. maijā, no plkst.10.00 līdz plkst.16.30 “AC Hotel Riga by Mariott” Dzirnavu ielā 33, Rīgā. Dalība konferencē ir bez maksas, tai nepieciešams reģistrēties.

Iepriekšējā reģistrācija konferencei atvērta līdz pirmdienai, 22. maijam, un tā iespējama ŠEIT.
 

Plašāka informācija ŠEIT.

 

 

Saistītie raksti