Mazās Justīnes meklēšana turpinās! Tētis joprojām cer, ka meita atradīsies sveika un vesela

Mazā Justīne Reinikova joprojām nav atrasta, lai gan plaši meklēšanas darbi turpinās. Pirmo reizi publiski runā meitenītes tētis, kurš, tāpat kā vietējā pašvaldība, noliedz izskanējušās ziņas, ka ģimene ir nelabvēlīga, vēsta LTV raidījums “Dienas ziņas”.
Foto: ekrānuzņēmums no LTV video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: ekrānuzņēmums no LTV video.

Justīnes tētis stāsta, ka meitai ir veselības problēmas, viņa runā neskaidri, taču glābēju saucienus noteikti dzirdētu. Par liktenīgā vakara notikumiem tēvs atklāj, ka Justīne izgājusi no mājas ap septiņiem vakarā paspēlēties smilšukastē mājas pagalmā. Tieši tēvs bijis pirmais, kas pēc aptuveni stundas atskārta, ka viņa pazudusi. Justīnei arī iepriekš ļauts šādi spēlēties un līdz šim viņa ārpus pagalma nav gājusi. 

 

Septiņgadīgā Justīne Reinikova. (Valsts policijas foto)

 

Tēvs izstaigājis visu ciematu, taču meitu neatrada. Ap deviņiem vakarā viņš sapratis, ka bez policijas iesaistes neiztikt. 

 

Reklāma
Reklāma

Pagastā norāda, ka izskanējušās ziņas par nelabvēlīgu ģimeni neesot pareizas. Bāriņtiesa gan šajā mājā ir viesojusies, jo bioloģiskā meitenes māte bija rakstījusi pretenzijas, ka tēvs bērnu nepieskatot. Pēc pārbaudes nekādi pārkāpumi neesot fiksēti.

 

 

Jāatgādina, ka Justīne Reinikova no savām mājām Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta Rogovkā izgāja 5. maija vakarā un kopš tā laika nav atrasta. Valsts policija sadarbībā ar citiem dienestiem un organizācijām ir vairākkārt pārmeklējusi apkārtni, kā arī tajā esošās akas un ūdenstilpes.

Saistītie raksti