Tik liela vara, kāda ir mammām, nav nevienam. Piedalies mammu aptaujā!

Gaidot Mātes dienu, mammas ir aicinātas piedalīties aptaujā – tā aizņems vien aptuveni 5 minūtes. Aptaujā tiks noskaidrots, kā mammas šobrīd jūtas un kā vērtē sevi mammas lomā. Piemēram, jāatbild uz šādiem jautājumiem: “Vai pēdējo 6 mēnešu laikā esi jutusies pārstrādājusies?”, “Kas mammas lomā Tev šobrīd klibo visvairāk?”, Vai, Tavuprāt, ikdienas mājas darbu sadalījums jūsu ģimenē vienlīdzīgs?”.
Aptaujas dati tiks prezentēti Mammu sapulcē, kas tiešraidē būs skatāma ģimenes portālā Mammamuntetiem.lv un ziņu portālā Jauns.lv 11.maijā, plkst. 11.00.

FOTO: Shutterstock.com

Aptaujas dati tiks prezentēti Mammu sapulcē, kas tiešraidē būs skatāma ģimenes portālā Mammamuntetiem.lv un ziņu portālā Jauns.lv 11.maijā, plkst. 11.00.

Gaidot šī gada Mātes dienu un Mammu sapulci, mammas aicinātas piedalīties aptaujā – daloties priekos un grūtībās, ko mammas piedzīvo un nes uz sirds šobrīd. Aptaujas dati tiks prezentēti Mammu sapulcē, kas tiešraidē būs skatāma ģimenes portālā Mammamuntetiem.lv un ziņu portālā Jauns.lv 11.maijā, plkst. 11.00.

 

Piedalies Mammu aptaujā! 

 

Mammas aicina domāt par savām izvēlēm

“Mans izaicinājums ir no iepriekšējām dzimtas sieviešu paaudzēm saņemtais mantojums – manā dzimtā sievietes noteikti nav ne ārkārtīgi priecīgas, ne smaidīgas, un tas nodotais mantojums mammai būt mazliet tādā drāmā ar pāratbildību ir kaut kas, kas dzīvo arī manī, un es ļoti mēģinu nenodot šo mantojumu savām meitām,” pasākumā “Mammu sapulce 2022” teica klīniskā psiholoģe Kristīne Balode. Viņasprāt, tik liela vara uz šīs pasaules, kāda ir mammai, nav nevienam citam. “Mēs varam radīt un mēs varam iznīcināt. Un tā ir mēraukla man – manas izvēles būs redzamas manos bērnos,” teica Kristīne Balode, rosinot mammas domāt par savām izvēlēm un to iespējamajām sekām.

Reklāma
Reklāma

 

Skaties “Mammu sapulci 2022”

 

Ja vēlies piedalīties Mammu aptaujā, SPIED ŠEIT. 

Aptaujas dalībnieces varēs piedalīties dāvanu izlozē, kur galvenajās balvās – dāvanu karte 100 EUR vērtībā no "Dāvanu serviss" un 100 EUR vērtībā "Mayeri Sensitive" produkti. 

Saistītie raksti