Līdzcilvēku palīdzība vajadzīga jaunai ģimenei ar mazu meitiņu

Palīgā sauciens publicēts organizācijas "Laiks jauniešiem" facebook kontā: jaunai ģimenei Bauskas novadā (24 gadi meitenei un puisim 23, kā arī jūnijā meitiņai paliks 1 gadiņš) notikusi liela nelaime un gādīgais, allaž dzīvespriecīgais ģimenes galva piedzīvojis prātam neaptveramu situāciju – palīdzot tuvai paziņai mājas darbos, neveiksmīgi krita no augstuma uz betona grīdas, gūstot smagus savainojumus.
Sniedzot palīdzību citiem, neveiksmīga kritiena rezultātā puisis guva nopietnus savainojumus, kuru dēļ vairs nespēj apgādāt savu ģimeni.

FOTO: Publicitātes foto

Sniedzot palīdzību citiem, neveiksmīga kritiena rezultātā puisis guva nopietnus savainojumus, kuru dēļ vairs nespēj apgādāt savu ģimeni.

Publicētajā stāstā teikts, ka līdz šim puisis pārcietis četras operācijas, ilgāka posma rehabilitāciju, vairākas nedēļas komā cīnījies par savu veselību un dzīvību. Traumētas bija gan kājas (paralizētas), gan rokas, gan citi orgāni un diemžēl smagi arī galva, kā dēļ pārciestas smagas medicīniskās iejaukšanās, tai skaitā implanta ievietošana.
 

Šobrīd puisis ļoti apņēmīgi cīnās par savu veselību un ir atsācis nelielas kustības, bet diemžēl dažādu notikumu kopuma dēļ pilnvērtīgi nespēj runāt. Puisim pieškirta otrā invaliditātes grupa un nedaudz vairāk kā 100 eiro pabalsts. Puisis šobrīd apmeklē ergoterapeitu, logopēdu un citus speciālistus.
 

Meitenei vēl līdz gada otrajai pusei ir bērnu kopšanas pabalsts (nedaudz vairāk par 500 eiro), bet kopā ar invaliditātes pabalstu tas ir vienīgais ģimenes ienākumu avots. 

 

Pateicoties radinieku atbalstam no novembra mēneša jaunieši ir iztikuši, taču, palielinoties medicīnas un rehabilitācijas izmaksām, kas radušās veselības problēmu dēļ, jauniešiem nepieciešams steidzams līdzcilvēku atbalsts.

 


Organizācija “Laiks jauniešiem” lūdz pēc iespējas ievērot ģimenes personīgo telpu, jo jaunā ģimene ļoti cīnās un kopīgiem spēkiem atbalstot vienam otru cenšas no vārdiem neaptveramās situācijas izkļūt. 

 

“Ja kādam ir iespēja sniegt specifiskāku palīdzību, aicinām sazināties ar mūsu organizāciju individuāli. Tāpat sniedzam informatīvo atbalstu, lai nodrošinātu sadarbību ar dažādām institūcijām atbalsta saņemšanai,” teikts paziņojumā. 
 

Reklāma
Reklāma

Ziedot ģimenei iespējams veicot pārskaitījumu:

  • Nosaukums: LAIKS JAUNIEŠIEM BIEDRĪBA
  • Reģistrācijas numurs: 40008293617
  • Konts: LV62HABA0551047710873

❗Mērķis: Atbalsts ģimenei pēc nelaimes.


Vai izmantojot ērto ziedojumu lietotni organizācijas mājaslapā ŠEIT

 

Visi finansiālie ziedojumi 100 % apmērā tiks novirzīti ģimenei.

 

Sazinoties ar organizāciju “Laiks jauniešiem”, “Mammamuntetiem.lv” uzzināja, ka līdz šim saziedoti nedaudz vairāk kā 5000 eiro. Palīdzības akcijas rīkotāji saka lielu paldies atsaucīgajiem līdzcilvēkiem, cerot, ka šī atsaucība neapsīks. 

Saistītie raksti