Skolēniem iespēja pieteikties RTU rīkotajām bezmaksas nodarbībām

Lai palīdzētu jauniešiem pilnveidot savas uzņēmējspējas, pašiniciatīvu, radošās, līderības un citas prasmes, kas noderēs gan nākotnes karjeras, gan personības izaugsmē, 31. martā un 14. aprīlī Daugavpilī notiks izglītojošas bezmaksas nodarbības.
Nodarbības organizē Daugavpils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Rīgas Tehnikās universitātes (RTU) Zinātnes un inovāciju centra Dizaina fabriku.

FOTO: Shutterstock.com

Nodarbības organizē Daugavpils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Rīgas Tehnikās universitātes (RTU) Zinātnes un inovāciju centra Dizaina fabriku.

Izglītojošā programma “Biznesa ideju skola” paredzēta 15 līdz 19 gadus veciem skolēniem, lai ar teorētisku un praktisku aktivitāšu un uzdevumu palīdzību pilnveidotu un attīstītu savas līderības prasmes un uzņēmējspējas, gūtu priekšstatu par uzņēmējdarbības attīstības soļiem un principiem. 

 

Skolēni iemācīsies izvirzīt mērķus, definēt soļus to sasniegšanai, apgūs laika plānošanas pamatprincipus. 

 

Savukārt izglītojošā programma “Start-up” sniegs priekšstatu par komandas veidošanas būtību, palīdzēs pilnveidot produktu radīšanas un reklamēšanas iemaņas, kā arī izprast sadarbības lomu uzņēmējdarbībā. Programmā “Start-up” aicināti piedalīties skolēni vecumā no 10  līdz 15 gadiem.
 

  • 31. martā ideju ģenerēšana, īstenošana, komandas veidošana nodarbības vadīs Kristiāna Kārkliņa – ideju pirmsinkubatora “RTU IdeaLAB” vadītāja un mentore, jaunuzņēmuma “VREACH” direktore. 
Reklāma
Reklāma

 

  • 14. aprīlī jauniešus uzrunās reklāmas speciālists Raimonds Platacis. Viņš stāstīs par zīmolvedību, satura mārketingu, reklāmas koncepcijām un citiem ar savas idejas popularizēšanu saistītiem jautājumiem. 

 

Nodarbības ir bez maksas. 

Pieteikties nodarbībām iespējams ŠEIT

Saistītie raksti