Harija Potera lomas atveidotājs gaida pirmdzimto

33 gadus vecais britu aktieris Daniels Redklifs un viņa 38 gadus vecā draudzene Erina Dārka gaida sava pirmā bērna piedzimšanu.
Svētdien, 26. martā, telekanālam CNN ziņu par gaidāmo mazuli apstiprinājis arī Redklifa pārstāvis Skots Boute.

FOTO: Shutterstock.com

Svētdien, 26. martā, telekanālam CNN ziņu par gaidāmo mazuli apstiprinājis arī Redklifa pārstāvis Skots Boute.

Harija Potera lomas atveidotājs manīts Ņujorkas ielās kopā ar mīļoto Erinu. Aktrise bija ģērbusies mētelī un treniņtērpā, kas nespēja noslēpt viņas apaļīgo vēderiņu. Pārim tuvi cilvēki apstiprinājuši, ka jau pavisam drīz abu aktieru dzīvēs gaidāmas lielas un patīkamas pārmaiņas.

 

“Daniels un Erina ir laimīgāki nekā jebkad agrāk. Viņi ir neticami satraukti un nevar vien sagaidīt, kad kļūs par trīs cilvēku ģimeni. 

 

Viņi tikai nesen pastāstījuši saviem tuviniekiem un draugiem. Šis ir pārsteidzošs laiks!” – izdevums “The Mirror” citē kāda anonīma informācijas avota teikto.

 

Vēl kāds Redklifam tuvs avots uzsvēris, ka aktieris ar nepacietību gaidot sava pirmdzimtā piedzimšanu. “Viņu attiecības ar Erinu ir brīnišķīgas. Visi, kas viņus pazīst, ir pārliecināti, ka viņi būs fantastiski vecāki. Viņi neatklāja priecīgos jaunumus līdz pat brīdim, kad kļuva neiespējami noslēpt Erinas vēderu,” intervijā izdevumama “The Sun” pastāstījis kāds iekšējais informācijas avots.

Reklāma
Reklāma

 

 

Daniels Redklifs un Erina Dārka ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus. Viņi iepazinās filmas “Kill Your Darlings” uzņemšanas laikā 2012. gadā.

Saistītie raksti