Populāri Latvijas komiķi aicina uz labdarības pasākumu “Izsmej karakuģi Ukrainas brīvībai”

1. aprīlī no plkst. 15.00 mūzikas namā “Daile” jau otro gadu apvienosies vairāki pašmāju komēdijas žanra pārstāvji, lai labdarības pasākumā “Izsmej karakuģi Ukrainas brīvībai” veltītu savus priekšnesumus Ukrainas atbalstam. Par pasākumā saziedotajiem līdzekļiem, sadarbojoties ar ziedot.lv, bezrindas.lv, Ukrainai tiks iegādāti strāvas ģeneratori.
“Izsmej karakuģi Ukrainas brīvībai” tiek rīkots pēc Anetes Bendikas, Ralfa Eilanda un “Gingercat” iniciatīvas.

FOTO: Publicitātes foto

“Izsmej karakuģi Ukrainas brīvībai” tiek rīkots pēc Anetes Bendikas, Ralfa Eilanda un “Gingercat” iniciatīvas.

Pasākums “Izsmej karakuģi Ukrainas brīvībai”, kurš pagājušajā saņēma Latvijas komēdijas gada balvu “Grābeklis” par gada notikumu komēdijā, notiks 3 daļās. Tas pulcēs teju visus Latvijas labākos komēdijas žanra pārstāvjus. Baiba Sipeniece-Gavare, Valters Krauze, Mēs Jūs Mīlam, DIVAS, Comedy Latvia, Roberts Gobziņš, UFO, Dziļi Violets, kā arī Valters Pūce un Dainis Tenis ir daļa no krāšņā notikuma repertuāra. 

 

Lai tiktu uz pasākumu, ir jāveic ziedojums

kura materiālo vērtību skatītāji var izvēlēties paši. Arī notikuma laikā mūzikas namā “Daile” būs iespēja veikt papildu ziedojumus uz vietas.

 

Krievijas agresīvo gaisa uzbrukumu rezultātā, cietusi 40 % Ukrainas elektroapgādes infrastruktūra. Daudzām apdzīvotām vietām nav elektrības, pilsētas un ciemi slīgst tumsā. Tā ir jauna, nežēlīga realitāte, ar kuru ukraiņiem ir jāsadzīvo. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Lai nodrošinātu skolu, slimnīcu, bērnudārzu un armijas daļu darbību kaut minimālā apmērā, vajadzīgi strāvas ģeneratori. Tā brīžiem ir vienīgā iespēja uzsildīt tēju, uzlādēt telefonus, rācijas un sakaru iekārtas – ar ģeneratoriem var nodrošināt izlūkiekārtu un uzbrukumiekārtu uzlādēšanu, kas vitāli svarīgas, lai aizsargātu savu zemi. 

 

Šobrīd Ukrainas armijas vienības visbiežāk lūdz kompaktus dīzeļģeneratorus 5-7 kwh apmērā.

Saistītie raksti