Zelenskis izrāda savu dzīvesvietu un teic: es mīlu savu sievu. Un lepojos, ka mūsu bērni mācās Ukrainā

Ukrainas televīzija Krievijas iebrukuma gadadienā demonstrēja dokumentālo filmu projektu "Gads", kurā intervēja Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski. Sarunas laikā Zelenskis žurnālistam parādīja istabu, kurā viņš dzīvo jau gadu – kopš 2022. gada 24. februāra.
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis teic, ka lepojas ar savu sievu Olenu, kura dara visu kopīgo bērnu un valsts labā.

FOTO: Ekrānuzņēmums

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis teic, ka lepojas ar savu sievu Olenu, kura dara visu kopīgo bērnu un valsts labā.

Prezidenta birojā ir atsevišķa telpa, kurā atrodas gulta, izlietne, galds, televizors un ģērbtuve. Papildus ir divi logi ar aizkariem.

 

Pēc prezidenta teiktā, viņš šajā istabā dzīvo kopš 2022.gada 24.februāra, kad Krievija sarīkoja pilna mēroga iebrukumu. Viņš atzina, ka 

kara sākumā kopā ar drošības dienesta darbiniekiem devies uz bumbu patvertni, taču lielāko daļu kara laika viņš pavadījis tieši istabā, kas atrodas viņa birojā.

"Šīs ir manas mājas. Dzīvoju šeit jau gadu. Mēs esam pieraduši, ka šeit vienmēr izslēdzam gaismu, jo taupām elektrību. Tas jau ir kā ieradums," piebilda Zelenskis.

 

Viņš arī parādīja ģimenes fotoattēlu ar sievu Olenu Zelensku un bērniem, kas ir ierāmēts uz viņa darbvirsmas.

 

Zelenskis komentēja, kā kara gads ar Krieviju mainījis viņa personīgās attiecības ģimenē. Kā zināms, prezidents kopīgā laulībā ar sievu Olenu audzina arī divus bērnus - meitu Aleksandru un dēlu Kirilu.

Reklāma
Reklāma

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ar savu sievu, Ukrainas pirmo lēdiju Olenu. Foto: www.president.gov.ua

 

Kā atzina Zelenskis, viņam bezgala paveicies ar ģimeni un valsti, taču viņam tagad ir katastrofāli maz laika tuviniekiem pastāvīgas nodarbinātības dēļ. "Es viņus mīlu. Pilnīgi. Mana sieva un bērni man ir galvenie cilvēki. Es viņus neredzu bieži. Mani vecāki. Es viņus neredzu vispār," viņš pavēstīja.

 

Viņš piebilda, ka lepojas ar savu sievu, kura dara visu kopīgo bērnu un valsts labā. Zelenskis arī jokojot cerēja, ka Jeļenas rūpes skar arī viņu.  "Nu, es, protams, gribētu mazliet savā labā. Nu, es tikai jokoju," sacīja Zelenskis.

Tāpat Ukrainas valsts vadītājs sacīja, ka viņa bērni atrodas Ukrainā, un tas ir svarīgi viņam, tāpat kā prezidentam.

"Galvenais, ka mani bērni ar mani lepojas. Un es priecājos, ka viņi ir Ukrainā. Ka viņi mācās Ukrainas skolās. Tas ir ļoti svarīgi valsts prezidentam, bijušajam vai esošajam - taviem bērniem ir jābūt šeit, jo mūsu zēni un meitenes šeit karā mirst. Un es esmu lepns, ka man ir bezgala paveicies ar ģimeni un ar valsti," uzsvēra Valsts prezidents.

Zelenskis nesen arī aizkustināja savus tautiešus ar apsveikumiem savai mīļotajai sievai dzimšanas dienā. 6. februārī Ukrainas pirmajai lēdijai apritēja 45 gadi. Par godu tam Ukrainas prezidents esot veltījis viņai ļoti personisku dzejoli.

Saistītie raksti