Tagad nopērkams arī Latvijā izstrādāts un ražots lubrikants

Latvijas kosmētikas ķīmiķu, zīmola MYLOME un intīmpreču veikala SexyStyle auglīgas sadarbības rezultātā tapis Latvijā pirmais lokāli izstrādātais un ražotais intīmais lubrikants MYLOME. Projektu no idejas līdz realizācijai nodrošināt palīdzēja “Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras” programma jaunajiem uzņēmējiem „Inovāciju akadēmija” un ESI inkubators.
Ilgstoši noturīgais lubrikants ir pilnībā izstrādāts un ražots Latvijā, testēts sadarbībā ar sertificētām institūcijām. 

FOTO: Publicitātes foto

Ilgstoši noturīgais lubrikants ir pilnībā izstrādāts un ražots Latvijā, testēts sadarbībā ar sertificētām institūcijām. 

“Mūsu piedāvātais lubrikants MYLOME ir īpašs, jo tas ir pilnībā tapis Latvijā.  Uzsākot lubrikanta izveidi, piesaistījām izcilus pašmāju kosmētikas ķīmiķus ar ilgstošu pieredzi formulu izstrādē un ķīmijas tehnoloģiju doktora zinātniskajiem grādiem, savukārt visu produkta izstrādes posmu konsultējāmies ar nozares flagmani – intriģējošo veikalu SexyStyle,” ar jaunradīto produktu iepazīstina zīmola MYLOME veidotāja Dace Minikoviča. “Rezultātā ir tapis izcils produkts MYLOME, kas valdzina gan ar sniegtajām sajūtām un juteklisko baudījumu, gan dabīgo, vegānisko sastāvu”. 

Dace ieskicē arī uzņēmuma vīziju – kļūt par lielāko dabīgās intīmās veselības zīmolu Eiropā.

 

„Esam gandarīti, ka ar savām zināšanām varējām atbalstīt MYLOME tapšanu no produkta idejas līdz pat izstrādei un iepakojuma dizainam, turklāt kā vietējais uzņēmums priecājamies, ka mūsu veikalos nu ir par vienu Latvijā ražotu produktu vairāk,” priecājas SexyStyle vadītājs Mārtiņš Jēkabsons, uzsverot, ka veikala ilggadējā pieredze intīmpreču nozarē apvienojumā ar izpratni par cilvēka baudas anatomiju, ļauj tā ekspertiem izdarīt secinājumus par intīmās kosmētikas kvalitātes standartiem un sabiedrības pieprasījumu, tāpēc MYLOME izstrādē bija iespējams sniegt patiesi vērtīgus ieteikumus, lai produkts būtu īpaši augstvērtīgs.

 

Mūsdienās stresa, straujā dzīves tempa, nepilnvērtīga uztura, hormonālo svārstību un citu faktoru ietekmē ne vienmēr ķermenis spēj saražot dabīgo lubrikantu nepieciešamajā daudzumā. 

 

Turklāt sievietes 2/3 no sava cikla ir dabiski “sausākas”. Pēc 30 gadu vecuma, pēc dzemdībām, novecošanās procesu ietekmē un noteiktos menstruālā cikla brīžos daudzas sievietes izjūt nepatīkamu maksts sausumu, kas skar 20% sieviešu pēc 40 gadu vecuma, 35% sieviešu pēc 50 gadu vecuma, un kopumā maksts sausums ir ap 75 000 sieviešu Latvijā.

 

Šo iemeslu dēļ sekss un mīlēšanās no skaista, jutekliska piedzīvojuma var pārtapt nekomfortablā pieredzē, ko nedrīkst pieļaut, jo ikviens ir pelnījis izbaudīt intīmo tuvību un kvalitatīvu seksuālo dzīvi maksimāli labākajā veidā visa mūža garumā, ko apliecina arī dati, jo 49%[i] cilvēku ir seksuālās attiecības arī pēc 70 gadu vecuma sasniegšanas. Tāpēc lubrikants MYLOME var sniegt lielu ieguvumu daudziem Latvijas iedzīvotājiem, uzlabojot slīdamību un mitrināšanu intīmo aktivitāšu laikā, lai process kļūtu īpaši komfortabls un baudas virsotnes varētu sasniegt veiksmīgāk, jaudīgāk un spēcīgāk.

Reklāma
Reklāma

 

MYLOME ir 99,5% dabīgs, veidots uz ūdens bāzes, bez smaržas, bez alergēniem, turklāt tas ir vegānisks, ar patīkami zīdainu un biezu konsistenci, kas nenotek, nelīp un nekalst, kā arī nav testēts uz dzīvniekiem. 

Ilgstoši noturīgais lubrikants ir pilnībā izstrādāts un ražots Latvijā, testēts sadarbībā ar sertificētām institūcijām. Produkta visas sastāvdaļas ir no Eiropas Savienības, sākot ar izejvielām un beidzot ar iepakojumu, un tā sastāvs ir izcili piemērots vaginālajiem un anālajiem piedzīvojumiem, bet tas labprāt draudzējas arī ar seksa rotaļlietām, atzīst visu veidu prezervatīvus un var noderēt pat tādām aktivitātēm kā menstruālo piltuvju ievietošana, intīmā trenažiera izmantošana un starpenes masāža.

 

 

MYLOME radītājiem rūp arī vide, jo produkts ir pieejams ilgtspējīgā – pārstrādātas plastmasas – iepakojumā, ko var atgriezt uzņēmumā, saņemot atlaidi. Produkta sastāvs nerada ietekmi uz vidi un bioloģiski noārdās. 

 

[1] Pasaules Veselības organizācija Entre Nous Nr. 72/2011.

Saistītie raksti