Pusaudži piekauj astoņgadīgu meiteni

Kādai meitenītei Ogrē ceļš mājup no skolas beidzies ar zilumiem un lieliem pārdzīvojumiem pēc tam, kad bērnu laukumā viņu piekāvuši vecāki puiši, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".
Sitējs bijis viens, taču iesaistīti trīs puikas.

FOTO: Shutterstock.com

Sitējs bijis viens, taču iesaistīti trīs puikas.

Satraucošie notikumi kādā ogrēniešu ģimenē sākās 2. decembra pēcpusdienā, kad astoņus gadus vecā meita, kuru līdz šim vienmēr ātri varēja sazvanīt ikviens ģimenes loceklis, pēkšņi uz telefona zvaniem neatbildēja. Meitene mājās pārradās pēc vairākām stundām – noraudājusies, taču, kas vainas, vecākiem neteica.

 

Palīdzot meitai noģērbties, mamma pamanīja, ka meitenes deguns ir tā kā piepampis, zem acīm zilumi, arī auss ir zila, kakls noskrāpēts...

 

Noskaidrojies, ka meitene pēc skolas aizgājusi uz bērnu laukumiņu, kas atrodas starp mājām Mālkalnes prospektā 5. Tur ar vietējiem puikām, kuri par meiteni bijuši pāris gadus vecāki, izcēlies konflikts par mobilo telefonu, un viens no zēniem bērnam uzbrucis, sākot sist un žņaugt.

 

“Viņi kopā esot bijuši trīs. Kamēr viens sitis, otrs lamājies un trešais sēdējis malā. Manuprāt, vienalga vainīgi ir visi trīs, arī tas, kurš sēdēja malā un ne vārda nepateica, ka sit mazāku meitenīti,” teic cietušā bērna mamma.

Reklāma
Reklāma

Viņa aicina citus vecākus ar saviem bērniem laikus pārrunāt – ko darīt, ja gadās nonākt šādās bīstamās situācijās. Galvenais mudinājums ir atgādināt bērniem, ka par uzbrukumu var un vajag stāstīt, pretējā gadījumā vainīgie pāri darījumus turpinās. 

 

Saistībā ar notikušo uzsākts administratīvais process par maznozīmīgu miesas bojājumu tīšu nodarīšanu, un cietušajai meitenei tiks nozīmētas ekspertīzes. 

 

Visu rakstu lasi ŠEIT.

Saistītie raksti