Liepājā tehnikuma audzēkne sadur skolotāju

Valsts policija (VP) Liepājā aizturējusi nepilngadīgo personu, kura sestdien ārpus skolas telpām sadūrusi kādu pedagoģi. To Latvijas Radio apliecināja VP Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa priekšnieks Ingus Ukstiņš.
Ilustratīvs attēls.

FOTO: Shutterstock.com

Ilustratīvs attēls.

Liepājas valsts tehnikuma pirmā kursa audzēkne pedagoģi sadūrusi sestdien, 24. septembrī, ārpus mācību iestādes telpām. Šo faktu žurnālistiem apstiprinājis skolas direktors Agris Ruperts, kā arī policijā, vēsta portāls "Lsm.lv".

 

Kā vēsta portāls "Liepajniekiem.lv", aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas Valsts tehnikuma 1. kursa audzēkne ārpus skolas sadūrusi skolas pedagoģi, kas nonāca reanimācijā.

 

Ruperts norādīja, ka uzbrucēja bija tikko iestājusies izglītības iestādē pēc 9. klases. Tāpat Ruperts norādīja, ka pirmdienas rītā runājis ar skolotāju, kas vairs neatrodas reanimācijas palātā. Viņš uzsvēra, ka uzbrukums noticis sestdienā un ārpus skolas telpām.

Zināms, ka sievietes veselībai briesmas nedraud.

Reklāma
Reklāma

 

Visu apstākļu noskaidrošanai VP par notikušo ir sākts kriminālprocess par tīšu miesas bojājumu nodarīšanu.

Cietušajai personai ir nozīmēta tiesu medicīnas ekspertīze, lai noskaidrotu nodarīto miesas bojājumu smaguma pakāpi.

"Aizdomās turētā persona šobrīd ir aizturēta, un ar viņu tiek veiktas procesuālās darbības," piebilda policijas pārstāvis.

Saistītie raksti